Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Milletvekili adayı Alaattin Sonat, parti teşkilatıyla iftar programında bir araya geldi. Saray Düğün Salonu'nda düzenlenen programa MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez ilçe Başkanı Av. Emin Alper Öztürk, ilçe teşkilat başkanları, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Sami Peker, İl genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

MHP NİĞDE'DE
TEK SES TEK YÜREK

İftar sonrası partililere seslenen Sonat, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, "Gecemizi gündüzümüze katıp çok çalışmalıyız. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmamalıyız. Ülkemizin, Niğde'mizin milliyetçi hareket partili yöneticilere ihtiyacı var. Şunu her zaman vurguluyorum; Ülkeyi en iyi ülkücüler yönetir, belediyeleri en iyi ülkücü kadrolar yönetir. Yakın Türk siyasi tarihine baktığımızda bunu net şekilde görürüz. 15 Temmuz hain darbe girişiminde sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin dik duruşuna ileri görüşlülüğüne tüm Türkiye şahit olmuştur. Yine sayın genel başkanımız Cumhur İttifakı diyerek ülkemizin önünü açan bir siyasi yol izlemiştir. Şimdi bu yolda tüm ülkücüler olarak milletimizin, devletimizin bekası için emin adımlarla ilerlemekten başka çaremiz yoktur" dedi.

Niğde'nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Sonat, "Sorunlarını bilmek yetmiyor, sorunları çözecek güçlü idareyi de ortaya koymak gerekiyor. İktidar olan milliyetçi irade yalnız Niğde'nin değil Türkiye'nin sorunlarını çözecek güce ve kabiliyete sahiptir. Onun için tüm partili arkadaşlarıma sesleniyorum, Niğde’miz için, ülkemiz için, devletimiz için bu seçimlerde başarılı olacağız. Başarılı olmanın yolu da çok çalışmaktan kendimizi, partimizin vizyonunu misyonunu anlatmaktan geçiyor. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.


 
Editör: TE Bilişim