Milliyetçi Hareket Partisi  Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp,  çalışmalarına devam ediyor.


Haber: Selim GÖKEL



MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp,  aday olduğundan bu güne kadar Bor İlçesinde partili heyet ile birlikte bir çok sivil toplum kuruluşunu ziyaret etti.


MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından İstanbul’da 8 Aralık’ta resmen adaylığının açıklanmasından sonra parti çalışmalarına hız veren MHP Adayı Fahrettin Özalp,  MHP Kadın Kolları üyeleri ile bir iştişare toplantısı yaptı.


Bor Ülkü Ocakları seminer salonunda yapılan toplantıya  MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın,  MHP Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, MHP Bor İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Dilmen ve partili kadınlar katıldı.



Toplantıda kendisini tanıtan Fahrettin Özalp,  Kadın Kolları üyesi bayanların sorularını cevapladı,  yerel seçimler sandık uygulamaları, hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmaları sırasında yapılacak uygulamalar ve projeler hakkında da bilgilendirme yapıldı.


Yerel seçim çalışmalarında Kadın Kollarının çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Fahrettin Özalp, toplantıda bayan partililere seçim sürecinde yapılacak uygulamalar ve projeler hakkında kendisi ile birlikte ilçe başkanı Çalgın tarafından da  bilgilendirmelerin yapıldığını,  bu konularda bayan partililerin görüşlerinin de alındığını belirtti. 












Editör: TE Bilişim