MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı ‘dan aşure dağıtımı.


Haber-Foto-Video: Selim GÖKEL


 

Milliyetçi Hareket Partisi her yıl geleneksel olarak dağıttığı aşure yi bu yıl  Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı dağıttı.

 

Muharrem ayı nedeni ile bu gün Cuma namazını müteakip Niğde Cumhuriyet Meydanında dağıtılan aşure dağıtımı dualar ile başladı.

 

Duaların ardından MHP Niğde Belediye Başkanı  Fikret Çıtırgı bizzat elleri ile uzun kuyruk oluşturan  vatandaşlara ve partililere aşure dağıttı.

 

Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı’nın organizesi ile yapılan aşure dağıtımına MHP İl Başkanı Nuri Ertan, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, İl Genel Meclis Üyesi Tahsin Eren,  Eski İl Başkanı Hakan Er, Ülkü Ocakları Niğde Şube Başkanı Yunus Kızıl, MHP’nin ilçe belde belediye başkan adayları,  parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 BİZLER BİR OLDUKTAN, DİRİ OLDUKTAN SONRA KİMSE...

Aşure dağıtımında ilginç isimlerde bulunuyordu. Bu  tür etkinliklerde görülmeyen  bir  çok eski ülkücünün aşure dağıtımına katıldığı görüldü. Bir çok kişi MHP Adayı Çıtırgı ile fotoğraf çektirmek istedi.

 

Aşure günü programı düzenleyen  Fikret Çıtırgı yaptığı açıklama da ; "Bu ay mübarek Muharrem ayıdır, geçmişte çekilen acıları yüreğimizde hissettik.  Muharrem ayı  bütün Türk – İslam Alemine rahmet, birlik, beraberlik getirmesi  Yüce Allah’tan dileğimiz, duamızdır.  Bu gün Niğde’de de bu birlik ve beraberliği görmek bizi ziyadesi ile çok sevindirdi.  Bir çok eski arkadaşımızı, dostlarımızı, partililerimizi  burada bir araya gördük. Aşure Niğdemiz içinde birlik ve beraberliğin başlangıcı oldu. Bizler Bir olduktan, Diri olduktan sonra kimse ağzımızın tadını bozamaz.  Herkesin ağzının tadının aşure tadı olması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim