Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili  1. Sıra adayı Vedat Bayram Bor İlçe teşkilatında coşku ile karşılandı.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf-Video; Enes Can ÖZMEN


FOTOĞRAFLAR  SAYFANIN ALTINDA...

MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram  Bor İlçe Teşkilatında büyük ilgi gördü.  Vedat Bayram parti teşkilatında Başkan Ahmet Ermiş, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tecimer, Parti yöneticileri ve kalabalık bir partili topluluğu ile karşılandı.


BEN BU KIRAÇ MEMLEKETİN ÇOCUĞUYUM

MHP Bor İlçe Başkanı Ahmet Ermiş, kısa bir tanıtım konuşmasının ardından  Aday Vedat Bayram , Bor İlçe  partililere yaptığı konuşmada; Ben daha öncede Bor İlçesinde bulundum, Bor’u biliyorum.   Ben 26 Kasım 1956 Niğde doğumluyum.  Yaylayolu köyündeyim, orada 50 senelik, 100 senelik mezarlarımız var, orada bağımız var, bahçemiz var, evimiz var tapumuz var. Ben bu fakir memleketin, kıraç memleketin  her tarafı dağ taş olan memleketin çocuğuyum. Bilindiği gibi bu memleketin makus kaderi, maalesef bu güne kadar yenilememiş, burada yetiştirmiş ama okumuşu en fazla olan, eğitimi en iyi olan bu memleketin çocukları daha rızkını temin etmek için özellikle İstanbul’a, Almanya’ya ,  çeşitli yerlere göç  etmek durumunda kalmıştır.  Bunun sorumlusu Niğde memleketini bu hale düşürenler utansın.  Asıl olan burada doğup nasırlı ayakları ile buranın çocukları gittikleri yerlerde tutunabiliyorlar mı, bir aile olabiliyorlar mı  gittiği yerde durabiliyorlar mı. Ben bugün sizin adayınız ve kardeşiniz böyle bir serüvenden sonra İstanbul’da yerimi aldım.  Hep Allah’a yalvardım, Allah’ım sen Valısa gibi bir köyden İstanbul’da 10 sene bölge müdürlüğü yaptım. Bu görevimde hiçbir zaman Niğdelinin omzundan çekmedim.  Çünkü ben onların hizmetkarıydım.  Allah’ım  Benimle beraber aynı sayfaya imza attırdığın adamı 11 sene Başbakan yaptın.  Şimdi de aldın onu  Cumhurbaşkanı yaptın.  Ya resulullah bizim ne günahımız vardı.  Ben Başbuğ Türkeş’in emaneti değilmiyim.  Ben şimdi Devlet Bahçeli’nin emaneti değilmiyim? Bizim yüzümüzü ne zaman güldüreceksin Allah’ım, diye altı ay alaca karanlıklarda dua ettim yalvardım. Rızkımızı verdi, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli bu takdiri gösterdi ve beni en üst seviyeye çıkardığı İstanbul’u bırak. Niğde’ye git dedi ve geldim.” dedi.

BAYRAM; TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİN DAMARI OLMUŞ NİĞDE'DEN 3 MİLLETVEKİLİ ALAMAYACAĞIZ HA...

MHP Adayı Vedat Bayram’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Vedat Bayram, konuşmasında sık sık hükümeti de eleştirdi.  Vedat Bayram,; Eski milletvekili ve diğer aday adayı arkadaşlarımızla, Bor’u yüreğine sığdıran,  Ahmet Ermiş kardeşimle, Ocak Başkanımla, yiğitçe bu hareketin tavrına, şekline şemaline yakışır şekilde yürüyerek, iş kazası sonucu, alamadığımız milletvekilliğini almaya gelmedim. Benim milletvekili olmak gibi özel isteğim yok.  3 – 0 yapabiliyormuyuz. 3 – 0 …  Memleket bölünüyor, elden gidiyor. Pkk ile bu herifler pazarlık yapıyor. Ordu sütre gerisine çekilmiş, ortalık toz duman.  Polis iktidarın polisi olmuş. Sıkıntı büyük böylesi bir ortamda, Türk Milliyetçiliğinin damarı olmuş Niğde’de biz 3 milletvekilini alamayacağız ha. Alnını karışlarım. Vallaha alırız, billaha alırız.”dedi.

MHP Niğde Milletvekili Adayı Vedat Bayram hatıra fotoğrafı da çektirdikten sonra  Bor İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından, Niğde’ye geçti.

 

http://www.borhaber.net/

Posted by Bor Haber on 11 Nisan 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim