Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Alaattin Sonat Ramazan bayramı münasebetiyle Bayram ziyaretlerinde bulundu. 
Niğde Derbent Mezarlığında vatandaşlarla bayramlaşan Sonat, Milliyetçi hareket Partisi niğde il Başkanlığını ve Teşkilatı ziyaret etti. Akabinde Niğde Valiliği tarafından düzenlenen Bayramlaşma törenine katılarak Niğde Protokolü ile bayramlaştı

DOĞUP, BÜYÜDÜDÜĞÜ KÖYÜNE GİTTİ 
Yoğun bir bayramlaşma programına çizen Sonat; Doğup büyüdüğü köyüne Ulukışla’nın Tepeköy köyüne gitti. Anne ve babasının elini öperek akrabalarıyla ve köylüleriyle bayramlaşarak kendi köyünden tam destek istedi. Köylülerine seslenirken duygulu anlar yaşadı. Çocukluğunun buralarda geçtiğini ve köylülerinin herbirinde ayrı ayrı hatıraları olduğunu dile getirdi. T.B.M.M ‘de Milliyetçi Hareket Partisinin güçlü olması gerektiğini dile getirdi. 

ŞEYHÖMERLİ KÖYÜNDE ÇOŞKULU KARŞILAMA
Bayram süresince ULUKIŞLA’nın tüm köylerini programına alan Sonat, Kendi köyünden sonra Şeyhömerli köyünde hemşehrileriyle bayramlaştı. Köy meydanında coşkulu bir kalabalık ile karşılanandı. “Bir olalım, iri olalım, diri olalım birlikten kuvvet doğar,Fitne fesata yer yok” dedi. 

BAYRAMIN 1. GÜNÜ 10 KÖY ZİYARET EDİLDİ
Yoğun bir bayramlaşma Programı çizen Sonat Ramazan tatili süresince Ulukışla’nın tüm köylerini ziyaret etmeyi planladığını, girmediği köy, kasaba belde kalmayacağını, sıkılmadık el girilmedik gönül bırakmayacağını söyledi. 
Tepeköy, Şeyhömerli, Hacıbekirli, Çat, Yeniyıldız, Kılan,Emirler, Darboğaz, Gümüş ve Tekneçukur’ köylerini ziyaret ederek 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde “CUMHUR İTTİFAKI” na destek vermelerini, Cumhurbaşkanı adayımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu, Milletvekili seçimlerinde ise, oylarını Milliyetçi Hareket partisine vermelerini, Meclis’te Parti olarak güçlü olmamız gerektiğini söyleyen Sonat, bu seçimlerin diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu, Ülke olarak çok ciddi dönemlerden geçiyoruz şayet birlik ve beraberliğimizi 15 Temmuz’da ki gibi sağlayamazsak ülkemizin bölünüp parçalanacağını söyledi.






 
Editör: TE Bilişim