25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine 1 hafta kala siyasi partiler tüm eforlarını sarf ederek, yarışı önde bitirmek istiyor.

Niğde’nin Merkez ve Bor’dan sonra en fazla seçmeni bulunan Çiftlik İlçesi’nde CHP açık ara önde çalışmalarını yürütüyor.

Çiftlik İlçesi’nde kayıtlı 17 bin 520 seçmenin tamamına ulaşmaya çalışan CHP, bu seçimde büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.

Çiftlikte 1. Olacağız…

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Milletvekili Adayı Sevgi Özbek ile birlikte partililerden oluşan kalabalık bir ekip hafta sonu adeta Çiftlik’e çıkarma yaparak gövde gösterisi yaptı.

Şiddetli yağmura rağmen büyük bir ilgiyle karşılanan partililer, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerden Çiftlik adına umutlu olduklarını ifade ettiler.

Şafak halka hitaben yaptığı konuşmalarda; “ İktidar 13 yıldır, Çiftlik ilçemizi adeta unuttu! Bizlerse bu unutulmuşluğa son vermek, Çiftlik’in sesi olmak, CHP iktidarlığında yatırım merkezi haline gelmesi için karşınıza geliyoruz. İçi boş laflarla değil, gerek genel merkezimizin, gerekse şahsımın hazırladığı bölgenin iktisadi ve sosyal kalkınmasına büyük bir ivme katacak katma değerli projeler 7 Haziran’dan sonra Çiftlik’te hayat bulacak! Özellikle tarım ekonomisine dayalı ilçemizde taşımacılık sektörünün sorunlarını biz çözeceğiz. Kamyoncu vatandaşlarımızdan K1, K2 gibi belgeleri kaldıracağız, Çiftlik İlçemize özgün, üretilen patatesin artı değer kazanması için büyük bir cips fabrikası kuracağız. Emekli vatandaşlarımıza birer maaş ikramiye vereceğiz. Çiftlik’in Niğde Merkezle entegrasyonunu biz sağlayacağız. Eğitim kurumlarının yatırımlarını Çiftlik’e yönlendireceğiz. Sosyal yaşamı canlı kılacağız. Yapılmayanları yapmaya, iktidarımızın temellerini Melendiz’de atacağız. Sizlerin bizlere olan güvenini, saygısını defalarca şahit olduk. 07 Haziran günü Melendiz’de tüm sandıklardan birinci çıkacağız. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alaka bu tespitimizi ispatlıyor” dedi.

Merkez Türkiye’den Merkez Niğde’ye…

CHP’li Şafak, Çiftlik’in tüm köy ve kasabalarıyla bir bütün olduğunu, Melendiz olarak adlandırılan bu coğrafi bölgenin tüm avantaj ve dezavantajlarına hakim olduğunu ifade ederek; “ Kişi başı milli gelirin 30 bin dolara çıkacağı Merkez Türkiye projesi hiç kuşkusuz saç ayaklarından birisi Niğde olacaktır. Niğde, Merkez Türkiye’nin lojistik ve insan kaynakları merkezi olarak belirginleşirken Melendiz’inde vizyonu değişecektir. İşsizlik son bulacak, ekonomik hayat canlanacaktır” dedi.

Şafak Birincilik Sözü aldı…

Melendiz’de ziyaret ettiği köy ve kasabalarda vatandaşlarla sohbet eden CHP’li Şafak; “Melendiz’den her seçim iyi bir destek aldık. Bu seçimde 4 yıllığına iktidarı istiyoruz. Bu yüzden Melendiz’den 1. Çıkmak istiyoruz. Edindiğimiz izlenimler bu isteğimizi karşılıksız bırakmıyor. Bizleri birinci yapacağınızı biliyoruz. Bu yüzden sizden söz alıyoruz. Halkın iktidarını kuracağız, CHP tek başına iktidara gelecektir.” edi.

 

 

Editör: TE Bilişim