Geçtiğimiz ay Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulunda alınan karar gereği 17 Kasım - 25 Şubat arasında il ve ilçe başkanlıklarının Kongre yapmaları kararının ardından MHP’de 17 Kasım itibarıyla kongre süreci başlamıştı.


Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın’ın açıklaması doğrultusunda Aralık sonu ya da Ocak ayı başında yapılması planlanan kongreye bir dönem ilçe başkanlığı, 1999-2009 döneminde İl Genel Meclisi üyeliği de yapmış Zirai İlaç ve Fidan Ticareti işiyle uğraşan Mehmet Şimşek aday olduğunu açıkladı.

Şimşek açıklamasında;’’Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin temel taşlarından birisidir. Ülkemizin diz çöktürtmeye çalışıldığı ortada olup sırf bu yüzden bile olsa partimize sahip çıkma mecburiyetimiz vardır. Kaldı ki köylerimizden başlayarak beldelerimiz, ilçemiz, ilimiz vede bölgemizinde taş üstüne taş konulmadığı da orta yerdedir. Amacımız ilçemizden başlayarak ilimizi ve bölgemizin çehresini değiştirme ülküsüyle yola çıkıyoruz.

Yapılacak ilk seçimde ben ve arkadaşlarım Allah’ın izniyle Bor ilçesinde birinci parti olma azim ve gayretiyle çalışacağız. Bu çalışmalar esnasında tüm arkadaşlarımızın ve halkımızın ortak fikirlerini değerlendirip, geliştirip harekete geçeceğiz. Her kesimden insanımızın fikirleri bizim için değerli olacak ve yolumuzu aydınlatacaktır’’ dedi.


Kaynak: www.nigdehasret.com   - Osman Doruk
Editör: TE Bilişim