Ak Parti Niğde Teşkilatı, Medaş’la İlgi Sorunları Enerji Bakanına Sundu.

1 mart 2013 tarihinde, Medaş A.Ş. sorumluluğunda bulunduğu Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Karaman, Konya illerinin bulunduğu bölge toplantısı Konya’da yapıldı.

 

Toplantıya Niğde heyetinden; Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Milletvekili Ömer Selvi, Niğde Valisi Alim Barut, Enerji Komisyon Üyelerinden İl Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Akbulut, Ovacık Belediye Başkanı Osman Kendirli, Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli katıldı.

 

Toplantıda İl Milletvekili Ömer Selvi ve İl Başkanı Ahmet Özmen ayrı ayrı söz alarak, ilimizdeki Medaş’la ilgili ve  aynı zamanda Enerji Bakanlığını ilgilendiren diğer  sorunlar  hakkında heyete sözlü olarak ve ayrıntılı bilgi içeren bir dosya  sundular. Diğer illerde bulundukları illerde yaşanan sorunlar hakkında heyete bilgi sundular.

 

Bölgemizi ilgilendiren Medaş’la ilgili bütün konular, Enerji Bakanımızın başkanlığındaki; Medaş, Tedaş, Teiaş, Epdk ve Bakanlık bürokratları ile enine boyuna konuşuldu.

 

Sonuç olarak;


*  
Bölgemizle ilgili sulama borcu olmayan abonelerin elektrik enerjilerinin zamanında verileceği,

-   * Sulama borcundan dolayı iptal olunan abonelerin borçlarını ödemeleri halinde, herhangibir işleme gerek kalmaksızın aboneliklerinin devam edeceği,

-   * Yanmayan sokak aydınlatmalarıyla ilgili, gerekli hassasiyetlerin gösterilerek , arıza, bakım , yatırım ve proje konularında daha erken ve hızlı hareket edileceği sonucu çıkmış olup, Enerji Bakanlığımız Medaş’la ilgili hizmetleri yakînen takip edeceğini  açıklamışlardır.

-          

Özmen son olarak; ‘’Niğde ilimizde Medaş konusunda yaşanan sorunlar hakkında, yakında zamanda Niğde Milletvekilimiz Alpaslan Kavaklıoğlu sözlü olarak, bende bir dosya halinde sayın Başbakanımıza bir dosya sunmuştuk. Bu sorunların çözümü bu toplantıda sonuçlanmış olup, Niğde halkının her alanda yaşadığı sorunların takipçisi olup çözümü konusunda tüm gayreti göstereceğimizi halkımızın  bilmenizi isterim ‘’ dedi.

 



Editör: TE Bilişim