İl Genel Meclisi Mayıs ayı olağan toplantıları dün başladı.


 Haber: Gökhan ÖZBEK

Erdal Koçyiğit başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi 5 gündem maddesi ile toplandı. Toplantı açılışı ve yoklaması yapıldıktan sonra geçen dönem yapılan son toplantının tutanakları okundu. Daha sonra gündeme ait 2012 yılı Mali Gelir ve Gider Kesin Hesap cetvelinin onaylanmasından sonra, Özel İdare’nin boş kadroları görüşüldü.

 

Bu gündem maddesinden sonra İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, son 1 ayda yapılan faaliyetler konusunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

Gündem dışı söz alan CHP’li Kamil Davarcı, Niğde’de yapılan gıda denetimlerini gündeme getirerek; “Bazı vatandaşlardan, fırın, pastane ve lokantaların hijyen açısından sağlıklı olmadığı noktasında şikayetler alıyoruz. Bu konuda Gıda ve Tarım İl Müdürlüğümüzün denetimler ne boyuttadır” sorusuna Başkan Koçyiğit, teşekkür ederek, istenildiği taktirde meclis olarak ilgili müdürlükten bilgi alabileceklerini ifade ederek, “Cuma günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Niğde’ye geliyor. Bu konu ile ilgili müdürlüğümüzle zaten bir toplantı yapacağız. Gündeme getiririz. İnsan sağlığı bizim için önemlidir” dedi.

 

Meclisin ikinci gün toplantısı bugün saat 10:30’da yapılması kararlaştırılıp, bitti.








Editör: TE Bilişim