Cumhuriyet Halk Partisinde, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Niğde belediye başkanlığı aday adaylığı dosyasını verme süresi olarak belirlenen 2 Eylül tarihinde yine başvuru olmadı.


Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan CHP Niğde Merkez İlçe Başkanı Atilla Soylu; “aday adaylığı için genel merkezin verdiği süre önceki gün itibarıyla doldu. Fakat Niğde belediyesi başkanlığı için hiçbir başvuru olmadı. Herkes rakibinin yapacağı hamleyi bekliyor. Başvuru olmaması tamamen adayların strateji ile ilgilidir” dedi.


BELEDİYE MECLİSİNE CHP’DEN 25 ADAY BAŞVURUSU


Soylu; “Bize göre birden fazla aday olacak ve yapılacak ön seçim sonrası belirlenen adayla Niğde belediyesini alacağız. Öte yandan Niğde belediyesi meclis üyeliği için CHP’de belirlenen sürenin tamamlanmasının ardından meclis üyeliği başvuru 25 kişilik liste oluştu” diye konuştu.




ZMO BAŞKANI RASİM YILMAZ İL GENEL MECLİSİNE ADAY OLDU



Niğde Ziraat Mühendisleri Odası il temsilcisi Rasim YILMAZ CHP den İl Genel Meclisine Aday oldu. Adaylık evraklarını CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla SOYLU’ya teslim eden YILMAZ , Niğde de Tarım kesimini bütün gücümle temsil etmeye gayret göstereceğim dedi..


2014 yerel seçiminde İl Genel Meclisinin CHP li Üyelerin çoğunluğundan oluşacağını iddia eden Yılmaz; Oyların çoğunu biz alacağız. Ben ve çalışma arkadaşlarım Niğde Siyasetine damgamızı vuracağız.Niğde bundan böyle yerel siyasette başarıya doymayacak dedi..


Geçmiş dönemlerde Niğde de tarıma ve ticarete yeterli önem gösterilmedi. Niğde tarımı darbe üstüne darbe yedi, siyasilerin yapacağı bir çok iş varken kendi iç hesaplaşmaları ile vakit geçirdiler. Bugün İktidar partisinde yaşanılanlar bunun en iyi göstergesidir.


Biz tarımda çiftçinin , ticarette esnafın, siyasette haklı olanın yanında yer alacağız..
Hiçbir zaman halkımızın bize vereceği görevi savsaklamayacağız.. En iyisini yapma noktasında kafa yoracağız ama yorulmadan çalışacağız…


Rasim YILMAZ Kimdir?

15.09.1980 Niğde Altunhisar Yeşilyurt Kasabası doğumlu olan Rasim YILMAZ
İlk, Orta,Lise öğrenimini Niğde de tamamladı.
2003 yılı Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Mezunu – Ziraat Mühendisi
2004 yılından Bugüne kadar Zirai ilaç, Tohum ve Ziraat Ekipmanları satışı yapmakta
2006-2009Yılları arası CHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği
2007-2009 Yılları arası CHP İl Eğitim Sekreterliği görevini sürdürdü.
2009 Aralık ayında Niğde Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği görevine seçildi.
Helen bu görevi yürütmekte olan YILMAZ evli ve iki çocuk babasıdır.



Editör: TE Bilişim