Bor Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Haydar Özalp Bulvarı ile Çevre yolunu ve Sırasöğütler mahallesini birbirine bağlayan Maşat yokuşunda yeni yol yapımı çalışmalarına başladı.

Bor Belediyesi halkın talepleri doğrultusunda alt ve üst yapı çalışmalarında kalıcı hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor.  Bor ilçesinde önemli ulaşım hizmetlerini yerine getirmeye devam eden Bor Belediyesi şehrin ulaşımını rahatlatıcı yeni projelerinden olan birisini de hayata geçiriyor. Kent merkezinin trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan yeni yolların tanzimi ve trafiğe açılması yönünde önemli mesafeler kaydetmeye devam ediyor.

 Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT,  konuyla ilgili açıklamasında; “İlçemiz son günlerde bu zamana kadar görülmemiş bir yoğunlukta inşaat şantiyesine dönüştü. Bu bizler için büyük bir gelişmenin göstergesidir. Bu güzel oluşumları hep birlikte beraber başarıyoruz. Bu birlik ve beraberlik bizleri ortak hedefimize taşıyacaktır.

 Bor Belediyesi olarak; TOKİ mahallesinde yeni iki ayrı yolun tamamen tanzim edilmesi, dolgu ve tefsiye işlerinin tamamlanmasının ardından TOKİ mahallesi ile Koyunlu Kasabası yol bağlantısını açtık, ardından çift gidiş geliş ve ara yolların bağlantılarının asfaltlaması hızla devam ediyor. Yine geçtiğimiz günlerde 24 kilometrelik beton Akkaya Sulama Kanalı yapımı tamamlanan alanlarda yol tanzim ve asfaltlama çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamlayıp, halkımızın hizmetine kazandırdık. Hizmet anlamında kentimizin modernleşmesi anlamında çalışmalarımda durmadan yolumuza devam ediyoruz.

 Eskiden Maşat Yokuşu olarak adlandırılan bölgemiz, yeni yerleşim alanlarının günden güne gelişmesi ve buradaki nüfus artışı ile birlikte konut sayısının artan yoğunluğu ve Şehir merkezinde önemli ara yol görevini üstlenen Maşat Yokuşunun yeniden dolgu, tefsiye ve kaldırım bordürlerinin döşenmesinin ardından 17 metre eninde 300 metre uzunluğundaki yeni yol düzenlemesini parke taşı döşenmesiyle burada 5.000 metrekareyi aşan parke taşı döşenmesi uygun görülerek tamamlıyoruz.” Dedi.


Editör: TE Bilişim