Nevşehir AK Parti gönüllüsü Makbule ATLI  Sayın  Başbakanımızın çalışmaları Türkiye’miz, Türk insanımız , vatan ve milletimiz içindir” dedi.
Nevşehir Ak Parti Gönüllüsü Makbule Atlı; Ak Parti kurulduğundan bu güne kadar  Ak  partili  kadınlarımızla ve halkımızla Başbakanımızın çalışmalarına daima  emeklerimizi esirgemeden  destek verdik ve sonuna kadar da destek vereceğiz.
Geleceğimiz, milletimiz, vatanımız için kapı kapı geziyoruz dedi. Ak Partinin  Türk Halkına ne kadar çok hizmet yaptığını anlatmakla bitmeyeceğini  özellikle partinin kuruluşundaki zorlukları ve bugünkü duruma nasıl gelindiğini anlattı.
Meclis üyesi olarak ve Ak parti kadın kollarında çalıştığını, Kent  Konseyi Kadın Meclis Başkanlığı yaptığını, bir çok sosyal çalışmalara katıldığını ve  çok sayıda eğitim belgesine sahip olduğunu dile getirdi. Şu anda Atlı bir Dernek Başkanı ve başarılı projeler yürüten biri. 
Ayrıca  Ak Partinin çalışmalarında hiç emeğini esirgemeyen Atlı şunları da sözlerine ekledi; Belediye başkanı ve milletvekili aday adayı oldum, Ak Parti mahalle sorumlusu olarak aktif çalıştım, şu anda Başbakanımıza  gönüllü  olarak çalışmaktayım. Başbakan için  asla emeğimi esirgemem  çalışmaya devam’’ dedi.
Ak Partinin  kuruluşundan bu güne kadar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için çalıştım, kongrelerine, toplantılarına katıldım. Başbakan  Recep Tayyip Erdoğan için çalışırım, Ak Partili   biz gönüllüler  durmak yok çalışmaya devam dedi. Atlı, mahallelerde akşamları ve gündüzleri ev ziyaretleri yapıyoruz, AK Partili gönüllü kadınlarımızla her mahalleye dağılıp evlere ziyaretlerde bulunuyoruz ve son güne kadar da  bulunacağız dedi Başbakanımızın tanıtım kitapları ve Türkiye’nin   10 yılda ne kadar değiştiğini, nerden nereye geldiği hakkında bilgilendirme  toplantılarınında   yapıldığını belirtti.
 Türkiyemize yapılan hizmetleri  halkımız biliyor. Bu seçimlerde de Türk halkımızın yine  oy çokluğu ile Başbakanımızı  seçerek iyi bir  karar vereceğine inanıyorum.  Her gittiğimiz mahallelerde çok iyi destekler aldık.  Halk Başbakanımızı destekliyor. Belediye seçiminde  başarılıydık aynı şekilde  Başbakanımız içinde başarılı olacağız.Ülkemiz için yapılan hizmetleri hiç bir kimse görmemezlikten gelemez. Başbakanımız vatanımız ve Türk Milletimiz için çalışan başarılı, hatip iyi bir liderdir.
 Durmak  yok Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  için çalışamaya  devam tüm halkımızı Başbakanımıza  oy vermeleri için davet ediyorum” dedi.
 
Editör: TE Bilişim