AK Parti Niğde İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Teşkilât faaliyetleri, gündem konuları ve seçim çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduklarını ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerinde zafer kazanmak amacıyla yoğun tempo içerisinde çalıştıklarını söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde parti olarak en iyi sonucu almayı hedeflediklerini belirten AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, “AK Parti gücünü halktan alan, Hakk’a dayanan bir siyasi harekettir. Dünya mazlumlarının ve halkımızın umududur. Hayalini bile kuramadığımız hizmetlerin baş mimarıdır” diye konuştu.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, konuşmasında; “Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hayatı boyunca ülkesi ve milleti için mücadele vermiş, gecesini gündüzüne katmış, göğsünü düşmana, vatan hainlerine siper etmiş, davasını yüceltmiş bir liderdir” ifadelerine yer verdi.

Böyle bir liderle birlikte yol yürümeyi nasip ettiği için Yüce Mevla’mıza şükürler olsun” diyen AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti’nin Niğde’de 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde zafer kazanması amacıyla yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Emrah Özdemir’in yanında kenetlenerek seçimi kazanmak için var güçleriyle çalışmalara devam ettiklerini ifade eden AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, gece gündüz demeden günün 24 saatini vatandaşlarla buluşmaya ayırdıklarını, 31 Mart 2019 tarihini bir milat olarak belirleyerek seçim çalışmalarına odaklandıklarını belirtti.
 
Editör: TE Bilişim