Niğde, Ulukışla, Çamardı, Bor, Çiftlik, Altunhisar kasaba ve köylerini ziyaret ederek kahvelerde vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP aday adayı gazeteci yazar Endüstri Mühendisi Ömer Fethi Gürer kimi köylerde göç ile nerede ise yaşlılar ve çocukların kaldığını, genel sorun olarak işsizliğin öne çıktığını, tarım dışinda ciddi bir gelir noktası olmayınca Niğde köy ve kasabalarında sıkıntılarında arttığını söyledi.

Ömer Fethi Gürer Türkiye’de yoksulluğun arttığını, bunun Niğde yansımasının da köy ve kasabalarda açıkça görüldüğünü belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday adayı Ömer Fethi Gürer şöyle konuştu.   Her ailenin rahat bir nefes alabilmesi için CHP iktidarına ihtiyaç olduğu açıkca görülmektedir. Aile sigortası ile herkes için onurlu ve huzurlu bir yaşamın yolu açılacaktır. Toplumun mağdur kesimleri sosyal devlet çatısı altında olacaktır. İşsizlikle etkin mücadele edilecek. Sıfır yoksulluk için çalışmalar yapılacaktır. Köylüsü ile kentlisi ile insanımızın insanca yaşam olanaklarına ermesi adına sağlanan devlet desteği yeni iş alanları açılması üretimin artırılmaya çalışılması ve tüketici toplum yerine üretici toplum bilinci aşılanması ile değişime uğrayacaktır.”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Ömer Fethi Gürer bir tarafta hızla zenginleşenler bir tarafta yoksullaşan halkımız vardır. Helal kazanç bizimde desteğimizi alacaktır. Alın teri değer bulacaktır. Ancak kaynağı belirsiz halkın cebini soyanlara izin vermeyeceğiz. Daha mutlu ve huzurlu gelişen kalkınan sorunlarını aşan ülke olmak için CHP iktidarına ihtiyaç olduğu açıktır. Niğde ilimizde CHP iktidarı ile geri kalmışlığını aşacak aş ve iş sorunları yanında turizm başta olmak üzere diğer alanlarda bölgemizin kalkınması için çaba verilecektir” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim