Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz yerel seçimlerde başarılı bir performans sergileyerek Belediye Başkanlığı görevine devam eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a başarılarının devamını dileyerek hayırlı olsun dedi.



Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Azimli ve kararlı bir şekilde inanarak seçim sürecinde hemşerilerimizin desteği ile çalıştık. Bu çalışmalar sonucu hemşerilerimiz de biz de hak ettiğimiz yerdeyiz. Makam ve mevkiler gelip geçici. Niğde'mize hizmet etmek ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetlerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Destek veren başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan olmak üzere teşkilatımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hiç bir ayrım gözetmeksizin hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. İnsanımıza hizmetkâr olacağız" dedi.


CHP Belediye Meclis Üyelerinden Hayırlı Olsun Ziyareti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret eden Niğde Belediyesi CHP Meclis üyeleri Ali Şafak, Bünyamin Kıvrakdal, Caner Gürbüz, Fatih Doğan, Mahir Kızıltan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun temennisinde bulundular.


 

                                                                                                                                    

Editör: TE Bilişim