Geçtiğimiz yıllarda Bor Ülkü Ocağı Başkanlığı görevi yapan Başkan Nazmi Konuş, geçtiğimiz günler de MHP Genel Merkezince MHP Bor ilçe Başkanlığına görevlendirildiği haber mesajı ardından MHP Niğde İl Başkanlığı tarafından resmi yazı gereği Başkan Konuş'a Bor’da düzenlenen törenle MHP Bor İlçe Başkanlığı görevi verildi. 

MHP Bor İlçe binasında partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, Saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ve birlikte yapılan dua ile başladı.

Toplu duaların ardından MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce, söz alarak yaptığı konuşmasında,” Başkan Nazmi Konuş ve Yönetimine bu görevlerinde hayırlı olsun temennilerinde bulunarak katılımda bulunan tüm davetlilere teşekkür etti.

Başkan İnce, konuşması ardından, MHP Bor ilçe Başkanı olan Nazmi Konuşa resmi atama belgesini teslim ederek, yeni yönetim üyeler, Bor’a, ülkemize ve millete tekrar hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

MHP Bor İlçe Başkanı olarak ilk konuşmasını gerçekleştiren Nazmi Konuş ise konuşmasında;
Yüce Türk Milletine, Devletine ve bölünmez vatan topraklarına sevdalı kıymetli Borlu hemşerilerim.
Türk Milliyetçiliği ve Türk-İslam Ülküsünün siyaset düzlemindeki tek adresi olan Milliyetçi Hareket Partisi, 50nci yılına girmiş bir siyasi hareket konumundadır. Türk milletini ve devletini bir ve bütün olarak çağdaş medeniyet ve uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak, hareketimizin varoluş sebebidir. Geçmişte yiğit vatan evlatlarının kanı, canı, geleceği pahasına başardığımız ve gelecekte de başarma azminde olduğumuz yegâne husus Türkiye Cumhuriyeti Devletinin selameti ve yükselmesidir. Esasları Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülkücü kadrolar tarafından belirlenen yolumuzda rehberimiz, iki cihan serveri Peygamber Efendimize (S.A.V.) nazil olan kutsal kitabımız, on bin yıllık tarihi tecrübelerimiz ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluş ilkeleridir.

Tarih boyunca dünyanın en zor coğrafyası olarak dünya milletlerinin tamamının hedefinde olan Anadolu toprakları bizimdir ve kıyamete kadar vatan toprağı olarak bizim kalacaktır. Bu husustaki duruşumuz son derece net ve katidir. Türk Milliyetçileri, devleti ve milletiyle bölünmez bir bütün olan ve sınırları Mustafa Kemal Atatürk tarafından Misak-ı Milli ile belirlenen vatan topraklarının muhafaza edilmesi konusunda azim ve kararlılıkla yürümüş ve yürümektedir. Vatan topraklarını muhafaza etmenin tek yolu ise milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak sosyolojik, kültürel, zirai, sanayi, teknoloji ve iktisadi alanlarda gelişmek ve güçlenmektir.

Atamız Bilge Kağan’ın taşlara kazıdığı şu cümle bizim pusulamızdır: "Ben, hali vakti yerinde bir millete kağan olmadım... Türk milletinin, Türk devletinin adı, sanı yok olmasın diye, gece uyumadım, gündüz oturmadım, ölesiye, bitesiye çalıştım. Az milleti çok, aç milleti tok kıldım... Yoksul milleti zengin, tutsak milleti efendi kıldım..."

Bizler de dahili ve harici şer odaklarına fırsat vermemek, Türk Milleti ve Devletinin adını ve sanını yüceltmek, aç ve muhtaç tek bir vatandaşımızı bırakmamak için gece uyumayacak, gündüz oturmayacağız. Yılmadan, yıkılmadan ve yorulmadan çalışacağız. Yüreğimizle, beynimizle, bileğimizle çalışacağız, çok çalışacağız. Ülkemizin her manada en dinamik ve güçlü kadrolarına sahip olan Milliyetçi Hareket Partisinin ferasetini ve yeterliliğini tarih ve yakın geçmişimizde ispat ettiğimiz gibi gelecekte de ispat edeceğiz.

Memleketimiz Bor, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalbi Anadolu topraklarının tam ortasında yer alan, tarihi çok kadim ve güçlü bir geleneğe sahip en nadide şehirlerden birisi konumundadır. Vatandaşlarımızın tamamı devletine ve milletine sadık hamiyetperver, çalışkan ve kanaatkâr insanlardır ancak şehrimizin şimdiki durumu vatandaşlarımızın hak ettiği sosyal, siyasi ve iktisadi refah düzeyinden oldukça uzaktır.
Bizim ülkemizde ve Bor Şehrimizde iktidar olmaktan muradımız vatandaşlarımızın layık olduğu yaşam koşullarının her alanda sağlanmasıdır. İktidardan muradımız, siyaseten ve ekonomik olarak ayrıcalıklı hiçbir grubun ve sınıfın olmadığı, 42.000 vatandaşıyla fırsat eşitliğine sahip, mutlu bireylerin yaşadığı çağdaş ve yarınları hedefleyen gelişmiş bir memlekettir. Ne şahsımın ne de teşkilatımızın bundan başka hiçbir hedefi yoktur ve olmayacaktır. Bizler Bor uğruna harcayacağımız çabaların ecrini ahirette rıza-i İlahi olarak görmek isteyen vatan sevdalılarıyız.
Devletine ve milletine yürekten bağlı, partimize hürmet gösteren herkes parti aidiyeti gözetilmeksizin bizim öz kardeşimiz hükmündedir. Partimizin ve teşkilatımızın kapıları her derdi dinlemek ve çözüm üretmek için geniş bir tevazu ve hoşgörü ile sonuna kadar açıktır. Bu çerçevede, derdini veya mutluluğunu paylaşmayacağımız hiç kimse yoktur. Derdine derman, mutluluğuna katkı sağlama gayretinde olmayacağımız kimse yoktur. Bizim için burun kıvırılacak, azarlanacak, hor görülecek, yok sayılacak hiç kimse yoktur. Her bir hemşerimiz bizim nazarımızda eşit ve çok değerlidir.
Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Teşkilatı olarak memleketimiz Bor’un ekonomi, çevre, sağlık, eğitim, altyapı, imar ve yapılaşma ve sosyal alanlardaki tüm sorunlarını yakinen bilmekte ve takip etmekteyiz. Mağdur ve pek çok konuda şikâyetçi çok sayıda vatandaşımızın durumlarından haberdarız. Yüz çevrilen ve ötelenen hemşerilerimizden, sırf iktidara gelmek için, oy avlamak için verilen ama tutulmayan ve tutulmayacak sahte vaatlerden haberdarız. Rol kesenlerin; Bor’un ortak değerleri ve potansiyeli üzerinden rantiye, emeksiz kolay para, makam ve güç hesabı yapanların farkındayız.
Halkımızı tok ve mutlu kılmak, çıkar hesabı yapanların heveslerini kursaklarında bırakmak için geliyoruz. Katılımcı demokrasiyi, idarede şeffaflığı, hesap verebilirliği ve Bor’un tüm sorunlarına rasyonel ve bilimsel çözümler içeren strateji ve eylem planlarımızla geliyoruz. Emanetimiz olan Bor şehrini ve halkını rahat ettirmek için geliyoruz. Adaleti, emeği, alın terini, refahı, çağdaşlığı ve fırsat eşitliğini kurumsallaştırmak için geliyoruz. Anne babalar çocukları için umut etsinler diye geliyoruz. İnsanlar hayal kurabilsinler diye geliyoruz. Gözünün içi gülen insanlarla birlikte yaşamak için geliyoruz. Biz geliyoruz!
Bu noktada, ilçe teşkilatımızda görev değişiminin olduğu şu anlarda partimizin yarım asır önce kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen teşkilat başkanlarımıza, yönetim kurullarımıza ve özellikle bizi hep diri ve güçlü tutan Bor halkına şükranlarımı arz etmek istiyorum. Yönetimi devraldığımız sayın Ahmet Ermiş başkanıma ve değerli yönetimine emekleri ve fedakarlıkları için teşekkürü borç bilirim. Milliyetçi Hareket Partisindeki görev değişimleri başka siyasi yapılardaki gibi ayrışma ve nifak sebebi değil bilakis birliğin ve beraberliğin sağlandığı, gücümüze güç katan anlardır. Bilinmelidir ki birlikteyiz ve daha güçlüyüz. Bilinmelidir ki dün vardık, bugün varız ve Yüce Mevla’nın izniyle yarın da var olacağız. Varlığımız Türk varlığına ve memleketimize armağan olsun.”dedi.
MHP Bor İlçe Teşkilatında gerçekleşen programa; MHP İl Başkanı Cumali İnce, Başkan Yardımcıları İmdat Yağmur, Murat Fahri Ertul, İl sekreteri Aytekin Tükenmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra MHP İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Tecimer, Tahsin Eren, çok sayıda partili ve davetliler katılımda bulundular.
Bor MHP Yeni Yönetimi listesi
BAŞKAN: Nazmi Konuş
Adem Karataş, Ahmet Korkut, Ali Atakul, Ali Cancı, Aydın Sonkur, Ayhan Mavıcı, Cavit Arıgün, Cem Görgün, Emre Demirbilek, Enis İnal, Erhan Ermiş, Ertan Turgut, Ferah Börekçi, Ferit Aybek, Güler Dön, Halil Nadirli, Hasan Hüseyin Şimşek, Hasan Yavru, Hüsnü Aksel, İbrahim Özakın, İhsan Erzin, İhsan Birol, İsmail Çetin, Kemalettin Bayizit, M.Mert Anıl, Mehmet Ünaldı, Mesut Mavıcı, Muharrem Adıyaman, Murat Artuk, Murat Toprakçı, Murat Ünver, Mustafa Güzel, Mustafa Özenç, Mustafa Şıvga, Muzaffer Arıkan, Muzaffer Harun, Nazifer Özenç, Nihat Durkal, Oğuzhan Şimşek, Ömer Uçan, Ramazan Akpolat,Tayfun Argen, Uğur Zorlu, Ünal Özkan, Veysel Akdağ, Veysel Cancı, Yasin İncirci, Yasin Koral, Yılmaz Soylu

MHP Bor İlçe yönetiminin teker teker isimlerinin okunması ardından, MHP Bor İlçe Yönetimi üyelerinden Emre Demirbilek'in değerli eşinin geçtiğimiz günlerde uzun tedavi süresi neticesinde hastalığından kurtulamayıp hayata gözlerini kapayan eşi için, taziye ziyaretinde bulunmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile birlikte taziye ve dualarda bulunmak üzere arkadaşları Emre Demirbilek’in evine geçtiler.
 
Editör: TE Bilişim