Niğde il Genel Meclis Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Koçyiğit, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde şubesi ve şehit aileler derneğini ziyaret etti.


Önceki gün yapılan anlamlı ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde şube başkanı Ramazan Yıldız ve yönetim kurul üyeleri ile görüşen Koçyiğit, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet etti.


Derneğin sıkıntılarını dinleyen Koçyiğit, şehit anne ve babaları ile gazilerin her zaman baş tacı oldukları belirterek, “ Bu vatan için canını ve kanını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Anne ve babalarımızın ellerinden öpüyorum. Gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum. Sizler için ne yapsak azdır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra şehit ailesi ve gazilerimizin yanında olacağız"diye konuştu.


Ziyaretten oldukça memnun kalan dernek başkanı ramazan yıldız ve yönetim kurul üyeleri başkan Erdal Koçyiğit’e teşekkür ederek hiçbir kurum ve aday adayının kendilerini hatırlamadığını ve ilk kez kendilerinin ziyarette bulunduklarının altını çizerek özellikle derneğin bulunduğu binanın fiziki yapısının müsait olmadığı ifade ederek bazı istek ve talepte bulundular.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde şubesi ziyaretinin ardından Niğde şehit aileleri derneği ziyaretinde bulunan Niğde il Genel Meclis Başkanı ve belediye başkan aday adayı Erdal Koçyiğit; Dernek Başkanı Ömer Demir ve yönetim kurul üyeleri ile bir süre görüştü.


Sohbet havasında geçen ziyaret esnasında Şehit yakınlarını tek tek dinleyen Koçyiğit; Ülkede huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında canlarını ortaya koyan gazilerle, şehitlerin yakınlarına sahip çıkmak ve yanlarında olmak  bizlerin en büyük vefa borcumuzdur. Diye konuşurken dernek başkanı demir ve yönetim kurul üyeleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.





 

Editör: TE Bilişim