Niğde il Genel Meclis Başkanı ve Niğde Belediyesi aday adayı Erdal Koçyiğit il merkezinde bulunan esnaf odalarını ziyaret ederek oda başkanları ve yönetim kurul üyeleri ile görüştü.

Geçtiğimiz pazartesi günü ilk ziyaretine Niğde bakkallar ve bayiler odası ile başlayan Başkan Erdal Koçyiğit, oda başkanı Şinasi Göktepe ve yönetim kurul üyeleri ile yaptı görüşmede il genelindeki bakkalların ekonomik durumları ile ilgili bilgi aldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette Bakkalların Türk toplumunun en önemli değerlerinden biri olduğunu belirten Koçyiğit, "Bakkallar, toplumumuzun temel direklerinden birisidir. Bakkallarla ve özellikle, bakkal sorunları ile yakından ilgiliyiz. Onlarsız yapamayız. Bakkallardan alacaklarımızı alırız, ondan sonra yaz deftere deriz, bir Alış veriş merkezine veresiye yazdıramayız fakat bakkal amca bu konuda bizleri kırmaz. dedi.

Ziyaretten dolayı il genel meclis başkanı Erdal Koçyiğit’e teşekkür eden bakkallar odası başkanı Şinasi Göktepe ise odalarını aday adayları arasında ilk ziyaret eden kendileri olduğunu dile getirirken, Koçyiğitler ailesi olarak esnafın içerisinden birisi olduğunu ve siyasi yaşamında da başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

Ziyaret turlarını sürdüren  belediye başkan aday adayı Erdal Koçyiğit; şoförler odası başkanı Sadullah Çarboğa ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Koçyiğit;  ziyaretlerin amacının il merkezinde bulunan odalarla birlikte istişarede bulunmak olduğunu ifade ederek şunları söyledi;  "İlerleyen süreçte yani adaylık sürecinin netleşmesinden sonra ilimiz Niğde’nin sorunlarını içeren istişare toplantıları daha geniş katılımlı olarak yapılacak. Daha sonra sorunları çözmeye yönelik vizyon projelerle, çözüm odaklı projelerle nasip olursa hep birlikte çalışma imkanı bulacağız. Dedi.

Ziyaretten dolayı onur duyduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Çarboğa ise şunları söyledi;  "Öncelikle sayın başkanımızın buraya gelip ziyaret etmesi bizi onurlandırmıştır. Çünkü daha başkanlık seçimleri başlamadan bizim şoför esnafımızın sorunlarını dinlediği için kendisine burada teşekkür ederim. Başkanlık yarışında da kendisine başarılar diliyorum."

Oda ziyaretlerine devam eden Başkan aday adayı Koçyiğit Niğde ziraat odası ziyaretinde ise Başkan veli kenar ile yaptığı konuşmada, Esnaf ziyaretlerinde vatandaş ile barışık bir belediye yönetimi getirmeyi hedeflediklerini vurgulayarak “Belediyemiz sorunu, sıkıntısı olan şehir halkına sorunlarını artırıcı değil, sorularını çözümleyici bir politika izleyerek belediyenin varlığının sebebi olan vatandaş ile barışık bir belediye haline getireceğiz” dedi.

Koçyiğit; AK Parti’nin çiftçinin yanında yer alan bir politika izlediğini, bu seneki patates fiyatlarının çiftçiyi memnun eder seviyede olduğunu söyledi. Ve sözlerini biz daima üreticimizin yanında olacağız diye sonlandırdı.

 



Editör: TE Bilişim