Çiftlik ilçesine bağlı Kitreli Kasabası belediye başkanı Aptullah Şener    kasabada yeni alanlarda ağaçlandırma çalışmalarına devam ederek kasabada yeşil alanları genişletti.
Kasaba belediye başkanı Apdullah  Şener  Kitreli’de değişim başladığını belirterek gazeteci yazar Ömer Fethi Gürer’e  şu açıklamalarda bulundu.” Kitreli Kasabası bölgede en geniş alanlara sahip olması yanında tarih ve doğanın özelliklerini de  içinde barındıran bir konumdadır. Belediye olarak kasaba da  yol boylarında ağaçlandırma çalışmaları yapmıştık. Bu kere Belediyemizin olanakları ile , Gölet içinden çıkartılan mil ve Çevreden getirilen toprak ile Gölet ön kısmı doldurularak düzeltilme çalışmaları yaptık  ve bu alanda  Çam ağaçları diktik. Gölet ön kısmında Akasya ağacı dikimi, Çim ekimi,Oturma masalarının yapılması sağladık. Bu arada Gölet yan tarafındaki Pınar suyununda su hattı ile ön kısmına çekilerek Çeşme yapılması ile  ailece piknikler yapılacak bir alan oluşturduk.”dedi.
 Başkan Abdullah Şener  sözlerine şöyle devam etti.”  Kitreli bağları, bahçeleri yanında  meşeliğimizde ilgi görecek güzelliktedir. Biz Kasabada her bölgesinde halkımızın dinlenebileceği gezebileceği alanları artırmaya uğraşıyoruz. Ayrıca kasabanın Asma Kayalıkları,Osmanlı yapıları gibi tarihi alanları tanıtmak, Uyuz göleti gibi yararlanılan bir  şifalı sudanda daha çok faydalanmak adına girişimlerimizde devam ediyor.Sokak aralarında yaptığımız parkeler gibi mezarlığımıza kilitli parke döşenmesinde bulunduk. Hemşehrimiz Ali Ayaz’da mezar içinde  parke döşemelerine katkı sağladı. Kitreli Kasabası gerek tarih gerek doğası ile ilgi alanı kılma çabalarımız devam edecek. Kitreli mutlaka görülmeye gezilmeye değer bir yerleşim yerimizdir. Belediye olarak elimizden gelen her gayreti göstereceğiz”dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim