Çiftlik ilçesine bağlı Kitreli belediye başkanlığı yapmış Rasim Elmas, Mehmet Aytekin, Mustafa Sönmez ve Abdullah Şener Niğde genelinde yapılan etkinliklere birlikte katılarak örnek bir dostluk sergiliyorlar.
1977 yılında Belediye Başkanı olan Rasim Elmas,1984 yılında belediye başkanı Mehmet Aytekin, 1994 yılında belediye Başkanı Mustafa Sönmez ve son seçilen Başkan Abdullah Şener bizler her zaman birbirimizi dinleyen, yararlı fikirlerde paylaşan ve çevresine birlikte olabilme anlayışını yansıtan başkanlar olarak saygı ve sevgi birliği içindeyiz” dediler. Kitreli başarılı Belediye Başkanı Abdullah Şener genelde siyasette olanlar ve eski görev yapmış olanların dayanışması sınırlıdır. Oysa bu görevlerde bulunan kişilerin birbiri ile dayanışma içinde bulunması geçmiş deneyimden yenilerin yararlanması doğru bir yoldur. Kitreli Kasabımıza yararlı hizmetler vermiş olan eski başkanlarımız bizler için değerlidir. Onların emekleri ve haklarını her zaman saygı ile anıyoruz. Siyasette dayanışmanın da ayrı bir güzelliği var. Bir arada toplantılarda birlik örneği gösteriyoruz. O nedenle bir yerde dördümüz olduğumuzda yoğun ilgi ile karşılanıyoruz. Duyduğumuz söz keşke herkes sizin gibi olsun oluyor. Bizde bu örneği her alanda yansıtarak eski yeni her hizmet vermiş olanın bir arada olabilmesini istiyoruz. Ayrışarak başarılı olunamaz dayanışma ile verimlilik doğar. Bizde o yolda çaba ve çalışma içindeyiz” dedi.  
En yaşlı başkan Rasim Elmas’ta bizler kasabamıza hizmet için çalıştık. Şimdide başkanımız Şener bu çalışmaları yürütüyor amaç hizmetse dostlukla dayanışma ile konuşa konuşa sorunları aşarız.O yolda güzel bir örnek oluştuuyor olmamız bizi mutlu eder. Gördüğümüz ilgide ayrıca ne kadar doğru bir duruşumuz olduğunu gösteriyor”dedi.
 Elmas büyükleri,ağabeyleri olarak bizlere gereken sevgi ve saygıyı gösteren başkanımız Abdullah Şener bu tavrı da bizleri ayrıca mutlu ediyor “ dedi.


Editör: TE Bilişim