Seçimlere sayılı günler kala “Gelenekten Geleceğe” sloganıyla faaliyetlerini devam ettiren Demokrat Parti Bor Yolu, Eğitim Fakültesi yanında seçim irtibat bürosunu açtı.
Partililerin yoğun ilgisinin olduğu seçim irtibat bürosunda Demokrat Parti Milletvekili Adayları Cengiz Sefer ve Nihat Özbek partililere seçim çalışmaları konusunda bilgi verdi.
Cengiz Sefer, yaptığı özel açıklamada “Demokrat Parti barajı aşarak geliyor. Amacımız elbette iktidar olmak, fakat Türkiye konjektüründe bu şimdilik zor. Ama mecliste etkili bir muhalefet ile Demokrat Parti geleneğine uygun olarak hizmet yapmayı hedefliyoruz.” Dedi.
Niğde’nin sorunlarını Niğdelilerle beraber çözerek hizmet etmek istediklerini ifade eden Sefer; “Yıllardır aile geleniği olarak bu partiye gönül verdik. Niğde’ye baktığımızda Türkiye’nin merkezinde olan bir il olmasına rağmen, Niğde’de işsizlik olması, bu kadar mümkünlük içinde olumsuzluklar olması bizim için çözülecek sorunlar olarak karşımızda duruyor.

Sanayimizi geliştirerek, üniversitemizin kalitesini artırarak, tarımda üreticinin ürünlerinin değerini artırarak, ortak akıl çerçevesinde çalışmalar yürüteceğiz. Ortak çözüm noktalarını tespit ederek çalışacağız. Memleketimiz için iyi olan ne varsa onu yapmak için elimizden geleni yapacağız. Kırat hep şahlanmıştı bu sefer yeniden şaha kalkacak” diyerek bütün Niğdelileri Demokrat Parti çatısı altında birleşmeye çağırdı.
2. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Özbek ise yaptığı açıklamada “Demokrat Parti geleneği yıllardır Türkiye’ye büyük kazanımlar sağlamıştır. Yeniden Demokrat Parti, halka gerek olan fikir ve projelerle Niğdeliye hizmet etmeye hazırdır.” Dedi.
Seçim Bürosunda Celal Bayar, Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Tansu Çiller ve Namık Kemal Zeybek’inde içinde bulunduğu “Gelenekten Geçmişe” afişi dikkat çekiyor.
 
Editör: TE Bilişim