CHP Niğde Milletvekili Gürer, Genel Başkan Kılıçradoğlu’nun ilk sırada yer aldığı medya takip listesinin 4. Sırasına yerleşti.
 
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, basında en çok haberi çıkan CHP’li milletvekilleri arasında zirveye ortak oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk sırada yer aldığı Haziran ayının medya takip istatistiğinde, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer listenin dördüncü sırasına girdi. 
 
LİSTENİN BAŞINDA KILIÇDAROĞLU VAR
Milletvekili seçildiği 1 Kasım 2016 tarihinden bu yana 2 binin üzerinde yazılı ve sözlü soru önergesinin altında imzası olan ve bu alanda tüm milletvekilleri arasında birinci sırada yer alan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, medya haberlerinde de ilk sıralarda yer aldı. Ömer Fethi Gürer, Medya Takip Merkezi’nin haziran ayı istatistiğinde basında haberi çıkan CHP’li milletvekilleri içinde 4. Sırada yer aldı. 
 
GÜRER 4. SIRADA 
Ankara’dan İstanbul’a başlattığı Adalet Yürüyüşüyle Haziran ayının en çok konuşulan siyasileri arasında yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçradoğlu, Medya Takip Merkezi’nin en çok haberi çıkan CHP’li milletvekilleri listesinde 10 bin 421 haberle ilk sırayı aldı.  Mit Tırları davasında tutuklanan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçradoğlu’nun  Adalet Yürüyüşünü başlatmasına neden olan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ise 4 bin 652 haberle Haziran ayı listesinin ikinci sırasına girdi.  CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın 448 haberle üçüncü sırada yer aldığı listede CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer 445 haberle 4. Sıraya oturdu. Ömer Fethi Gürer’i sırasıyla Veli Ağbaba, Bülent Tezcan, Özgür Özel ve  Zülfikar İnönü Tümer takip etti. Sezgin Tanrıkulu ve Erdem Bircan ise listenin 9. Ve 10. Sıralarında yer alan CHP’li milletvekilleri oldu. 
 
2089 SORU ÖNERGESİ İLE TÜM MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA 1. SIRADA 
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, 1 Kasım 2016 tarihinden bu yana 1573’ü yazılı, 516’sı sözlü olmak üzere toplam 2089 soru önergesiyle TBMM’de en çok soru önergesi veren milletvekili unvanını elinde bulunduruyor. Türkiye’nin ve seçim bölgesi olan Niğde’nin sorunlarını TBMM gündemine taşımak ve çözüm yollarının bulunmasına katkı sağlamak amacıyla yönelttiği soru önergeleri,  ilgili bakanlıklar tarafından yanıtlanan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorunların çözümüne yönelik görüşlerini de kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor. 
 
GÜRER SORUNLARIN TAKİPÇİSİ
Aynı zamanda CHP Emek Büroları Merkez Yürütme Kurulu üyeliği görevini de üstlenen Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, işçiler, işsizler, çiftçi ve esnaf, emekli, memur, gençler, çocuklar ve kadınların yaşadığı problemlerin gündeme getirilmesi ve çözüm yollarının bulunması amacıyla yönelttiği soru önergelerinin yansıra Kanun Teklifleri ve Meclis Araştırma Önergeleriyle de Türkiye’nin ve Niğde’nin sorunlarının takipçisi olmaya devam ediyor. Ömer Fethi Gürer, 135 Meclis Araştırma Önergesi ve 53 Kanun Teklifiyle bu alanlarda da   Çalışmaları ile dikkat çekiyor.
 
GÜRER  TOPLUMSAL SORUNLARI GÜNDEME TAŞIYOR
CHP Niğde Milletvekili  Ömer Fethi Gürer’in, Türkiye’nin ve seçim bölgesi olan Niğde eğitim, sağlık, tarım, turizm, ulaşım gibi pek çok alandaki sorunlarıyla ilgili soru önergeleri, kanun teklifleri ve Meclis araştırması taleplerinin yer aldığı parlamento çalışmaları kamuoyu tarafından olduğu kadar medya tarafından da ilgiyle karşılanıyor. Gürer’in ilgiyle takip edilen önemli çalışmaları, ulusal, bölgesel ve yerel gazete, TV ve haber ajansları tarafından kamuoyuna duyuruluyor. 
 
 
Editör: TE Bilişim