12 Haziran’da Yapılacak olan Genel Seçimler için AK Parti’den adaylığını açıklayan Eczacı Ayten Kevser çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 Adaylığını açıkladığı günden bugüne kadar çalışmalarına devam eden Ayten Kevser, Pazar günü TOKİ Pazarını, Pazartesi Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin ile Bor Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı Ziyaret etti.

Ayten Kevser bu ziyaretler esnasında Niğde’nin kadın milletvekili özlemini dile getirerek, “Anadolu Kadınının sesi olmak, Niğdelinin sorunlarına çözüm üretmek için adayım” dedi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Niğde Pazarını ziyaret ettiğinde yöresel kıyafetleriyle dikkat çeken Kevser, çalışmalarının halk için halkla beraber olduğunu ifade etti.

Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar Niğde’de kadın milletvekili çıkmadığını ifade eden Ayten Kevser, artık değişimin başlaması gerektiğini ve kadın milletvekili konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında teşvikleri olduğunu ifade ederek “Cumhuriyetimizin 100.yılında 2023 Türkiye’sinde Niğde’nin bölgenin parlayan yıldızı olması için kadın milletvekili olması gerek. Artık siyasete ve yatırıma kadın eli değmesi gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim