Niğde Belediye Başkanlığı Kent Meydanı Projesi ile de şehrin önemli bir ihtiyacını daha çözüme kavuşturuyor. Projenin inşaatı kapsamında 1. etapta yapılan 2 katlı otoparkın yarısının beton atma işlemi tamamlandı.



Artık Niğde’nin bir meydana sahip olması gerektiği inancını tüm Niğdelilerle paylaşan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaatı kısa bir süre önce başlatılan kent meydanı otopark çalışmalarının beton atma işlemini yerinde inceleyerek inceledi.

Niğde’de resmi törenlerin ve mitinglerin ana cadde üzerinde yapıldığını hatırlatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Belediye çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Tempomuz artarak devam ediyor. Kapalı otoparkın table betonu da atıldı. İnşallah bir kaç aya kadar burayı toparlayıp otoparkımızı ve kent meydanımızı hizmete açacağız. Seçim çalışmalarımızın yanı sıra belediye çalışmalarını da aksatmadan hizmetimizi sürdürüyoruz. her şey Niğde'miz için. Niğde'miz her şeyin en iyisine layık. Kent meydanında yoğun bir faaliyet var. Burada çalışan işçi arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin. Bu projemizin Niğde'mize hayırlı olmasını ben temenni ediyorum. Otoparklı kent meydanı projesi şehrimizin otopark sorununa önemli ölçüde çözüm olacak. Ayrıca kent meydanı ihtiyacımızı bu bölge karşılayacak. Yaz sezonu içerisinde de postanenin olduğu alanı bu projeye katarak 2. etap çalışmalarımızda tamamlamış olacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim