MHP Milletvekili Aday Adayı Turhan Kendirli, Niğde için büyük projeleri olduğunu söyleyen hükümet aday adaylarına seslenerek, “Mevcut durumda maaşını bile alamayan Bağ-Kur mensupları varken yalan yanlış projelerle halkı kandırmayalım” dedi.
 
Yaşlılık, malullük ve ölüm aylıklarının 4 aydır ödenmeyerek halkın mağdur edildiğini dile getiren Kendirli, ‘SGK, Bağ-Kur mensuplarının aylıklarını bağlamak için yeni bir program yapıyoruz’ adı altında yaşlılık, malullük ve ölüm aylıklarının 4 aydır ödenmediğini dile getirdi.
 
          Eşi ölen bir bayanın 4 aydır maaş alamadığını söyleyen Kendirli, “ Peki bu bayan geçimini nasıl sağlayacak? İşini bırakan bir esnaf için de aynı durum söz konusu, bu esnaf nasıl geçinecek? Evini nasıl geçindirecek? Malul vatandaşlarımız karnının nasıl doyuracak?” diye sordu.
 
           Büyük projelerle Niğde’yi kalkındıracağını söyleyen Hükümet partisi aday adaylarının gerçek sıkıntılarla ilgilenmediğini ifade eden Kendirli, “ Önce vatandaşın maaşını almasını sağlasınlar. Gerçekler gün gibi ortada iken aday adayları yalan yanlış vaatleri millete doğru gibi anlatmayı kimden öğrenmişler” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim