Kemerhisar Ak Parti Belde Teşkilatı’nın düzenlediği  Arabaşı çorbasına Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın , İl Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun , Ak Parti İl Yönetimi ve Kemerhisar Ak Parti teşkilatı ile vatandaşlar katıldı.

Kemerhisar Belde Başkanı Yusuf Kurt; Kemerhisar’da sürekli düzenlediğimiz arabaşı çorbasına  katılan değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum derken, birlik ve beraberliğin sergilendiği bir ortam olması bizi ziyadesiyle onurlandırdı dedi.

 

HEDEFİMİZ BELDE VE ÜLKEMİZİN BAŞARISINI YÜKSELTMEK

 

Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir; Ak Partiye olan sevgisini yüreğinde taşıyan ve bizleri bu nezih mekanda ağırlayan belde teşkilatına teşekkür ediyorum derken; ‘’Türkiye’nin partisi Ak Parti ailesi içinde yer almak, beldemizin ve ülkemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışmak bizim öncelikli hedeflerimizdir. Kemerhisar Ak Parti teşkilatının özverili çalışması, beldenin sorunlarının giderilmesi için gösterdikleri gayretleri yakından takibediyor ve koordineli çalışarak, taleplerine kısa zamanda çözümler üreterek hizmet çıtasını yükseltiyoruz. 2015 genel seçimlerinde Kemerhisar’ın büyük bir destek  vereceğinden şüphem yok’’ dedi.

 

AK PARTİ’DEN BAŞKA TÜRKİYE PARTİSİ VAR MI?

 

   Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; ‘’ yerel seçimlerde Kemerhisar’ı kaybetsek bile Kemerhisarlı hemşehrilerimizin hizmetine amadeyiz. Ak Parti’den başka Türkiye partisi var mı? Diye sorduğumuzda yanıt elbette Hayır oluyor. Çünkü Türkiye’nin sorunlarını çözmeye muktedir tek parti Ak Parti. Önümüzde 2015 genel seçimleri var. Bu seçimlerde var gücümüzle çalışacağız ve partimizin en yüksek oranda oy alması için çaba sarfedeceğiz. İnşallah ilk belediye seçimlerinde de yine Ak Belediyecilikle beldemizin tanışmasına yardımcı olacağız. Belediyecilik Ak Parti’nin işidir. Bunu hepiniz yakından görüyorusunuz.’’ dedi.

 

             Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Sayın’da birer konuşma yaparak, Ak Parti’nin başarı çıtasını yükseltmek için belde teşkilatına güvenimiz tam ifadelerini kullandılar.

 


Editör: TE Bilişim