AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, 22 Temmuz’da Hakkâri Dağlıca’da düşen ve 5 askerin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Uzman Çavuş Ramazan Aylan’ın Bor Şeker Mahallesinde bulunan baba evini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Aile bireylerinin yanı sıra mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette kahramanlık öyküsünü dinlediği Gazi Ramazan Aylan ile yakından ilgilenen Kavaklıoğlu’na Aylan ailesi ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

 

Gazi Ramazan Aylan’ı baba evinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Kazada yaralanan gazimize ve ailesine büyük geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum. Biz de baba evine bir ziyarette bulunarak kendisinin, ailesinin acısına ortak olmak istedik. Niğde’mizin bağrından çıkarak vatanı ve milleti için canını düşünmeden savaşmış ve bir vazifedeyken gerçekleşen elim kazada yaralanmış olan Ramazan kardeşimize minnetimiz sonsuzdur. Allah askerimizi ailesine bağışlamıştır. Buradan bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimiz şehidini asla unutmaz. Bu topraklarda, Türk bayrağının altında başımız dik bir şekilde yaşayabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz”.

 

Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını söyleyen Kavaklıoğlu, onların sorunlarıyla yakından ilgilenmeyi bir sorumluluk kabul ettiklerini belirtti. Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu yanlarında görmekten mutluluk duyduğunu ifade eden baba Seyit Aylan da GATA’dan taburcu edilmesinin ardından gazinin baba evine ambulansla getirilmesine yardım eden Kavaklıoğlu’na teşekkür etti.


 




Editör: TE Bilişim