AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, geçtiğimiz haftasonu 3. Olağan Kongre ile İl Gençlik Kolları Başkanı seçilen Mehmet Kirazcı’ya başarı temennisinde bulundu. Vekiller, Niğde’nin gelişmesine atacakları adımlarda bundan böyle Kirazcı ve yönetimi ile uyum içinde çalışmanın gayretinde olacaklarını ifade ettiler.

Kavaklıoğlu: “AK Parti gençliği yönlenen değil yön veren bir topluluk”

Alpaslan Kavaklıoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı: “AK Parti Ailesi olarak geride bıraktığımız 10 yılda pek çok dönüm noktasını, pek çok seçimi, pek çok değişikliği yaşadık. Ve Allah’a şükür bugün yolumuza Milletin Sesi; Birliğin Adresi olarak; kalkınmasını tamamlamış bir ülke hedefinden sapmadan, bu ülkenin çimentosu olarak devam etmekteyiz. Bunda da partimizin her kademesinin çok değerli katkıları, emeği, alın teri bulunmaktadır. İşte bu başarıda en büyük paya sahip teşkilatlarımızın başında Gençlik Kollarımız gelmektedir. Esasında AK Parti’nin başarısı Gençlik Kollarının bir başarısıdır. Bizlerde milletin emanetini omuzlarımızda taşımanın sorumluluğu ve bilinci her şeyin üstündedir. Ayrıca bizler taşıdığımız yetkiyi, üstlendiğimiz görevi gelecekte gençliğe devredeceğimizin de bilincindeyiz.  Şunu da ifade etmek gerekir ki, gençliğin siyasette aktif rol almaya başlamasında AK Parti bir dönüm noktasıdır. Çünkü AK Parti’nin Gençlik Kollarına bakışı ve verdiği önem,  pasif ve sığ değil; “gençliğin bugünümüz ve yarınımız” olduğu gerçeğinden hareketle, onları her aşamada aktif olarak görmeye odaklı, değer veren, güçlendiren ve destekleyen bir bakıştır. Gençlik Kollarında siyaset yapmak hiç kolay iş değil. Bu zor işe tabi olanları canı gönülden tebrik ediyorum. AK Parti gençliği, geleceğe giden yolda seyirci kalanlar değil her daim söyleyecek sözü olan, yönlenen değil yön veren bir bakışı yakalayanlar topluluğudur. Gerçekleştirilen 3. Olağan Kongre neticesinde Gençlik Kolları İl Başkanı olan Mehmet Kirazcı kardeşimize ve yeni yönetimine başarılar diler, başta Niğde’miz olmak üzere tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Ayrıca emeği geçen önceki tüm Gençlik Kolları Başkanlarına, yönetimlerine, üyelerine ve gönüllülerine en içten teşekkürlerimi sunuyorum”.

Selvi: “Gençlik AK Parti’nin vizyonunu temsil ediyor”

Ömer Selvi ise şunları söyledi: “Milli iradeden kaynağını alarak birlik ve beraberlik içinde atılan adımlarla yolculuğuna başlayan Partimiz, ilk yıllardan itibaren dikkatleri üzerine toplamış; geniş ve sessiz kitlelerin sesi olmayı sürdüren bir partidir. AK Parti’nin iktidar olduğu 10 yılını aşan süreç, bütün dünyanın dikkatini Türkiye'ye odakladığı, hayranlık uyandıran bir kalkınma ve ilerleme sürecidir. Bugün Türkiye, siyasi yönden istikrarlı, ekonomik açıdan sürekli büyüyen, sosyal alanda ise muktedir ve bu özellikleriyle sadece çevresine değil tüm dünya ülkelerine örnek olan ilham veren bir ülke konumundadır. Bütün bu başarılar, milletimizin AK Parti iktidarına duyduğu güvenle mümkün olmuştur. Bugünlere gelmemizde gönüllülerimizden, delegemize, teşkilat mensuplarımızdan, milletvekillerine pek çok kademedeki partililerimizin birbirinden değerli katkıları olmuştur. AK Parti’nin bu başarısının altında yatan önemli bir etmen de gençliğe ve Gençlik Kollarına verdiği önemdir. Gençlik Kollarının değerini ve önemini çok iyi bilen birisiyim. Çünkü siyasete AK Parti Gençlik Kollarında başlamış birisiyim. AK Parti’deki siyasi yolculuğumda da gençliğin siyasette dirilişine ve yükselişine tanıklık ettim. AK Parti olarak geride bıraktığımız başarı dolu yıllarda icraatlarımız kadar vizyonumuzla da önplanda olduk. İşte bu vizyonun kaynağı, Gençlik Kollarımızın gücüdür. Bugün de Türkiye’nin en büyük gençlik teşkilatına sahip olmanın onur ve gururunu taşıyoruz. 3. Olağan Kongrede yeni Gençlik Kolları İl Başkanı olan Mehmet Kirazcı ve yönetimine en içten duygularımla başarılar diliyorum. Bu önemli ve sorumluluğu yüksek görevde Allah yardımcısı olsun. Ayrıca daha önce görev yapan tüm Gençlik Kolları Başkanlarına, yönetimlerine, üyelerine ve gönüllülerine en içten şükranlarımı sunuyorum”.



 

 



Editör: TE Bilişim