AK Partili vekiller Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ilçe, köy ve kasaba ziyaretleri önceki gün Ulukışla ilçesine bağlı köy ve kasabalarla devam etti. Kavaklıoğlu ve Selvi, hem seçimlerde verilen desteğe teşekkür etmek hem de sorun ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla Yeniyıldız, Kılan (Aktoprak), Emirler, Darboğaz, Alihoca ve Çifthan’daydı. Vekillere Ulukışla ilçe teşkilatı ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti. Vekillerin teşekkür ziyaretleri ise daha çok köy ve kasaba halkının sorunlarını ve yeni dönemde beklentilerini dinlemek şeklinde geçerken zaman zaman vekiller sorunları ilgililere de ileterek anında çözümlere gitmeye özen gösteriyorlar.
Vekiller Alihocalıların sofrasında
AK Partili vekiller Ramazan ayında iftarlarda ise daha çok vatandaşlarla iç içe olmaya gayret göstermeye de devam ediyor. İşte Ulukışla ilçesindeki ziyaretlerin ardından vekiller ve beraberindekiler iftarlarını Alihoca’da köylülerle birlikte açtılar. Alihocalılarsa vekillerin bu tavrından oldukça memnun olduklarını belirttiler. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olmasının önemine dikkat çeken vekiller, kendileri de ilk gününden beri Ramazan ayında vatandaşla birlikte olmaya çalıştıklarını ve hizmet götürmek amacıyla yollara düştükleri hemşerileriyle ortak bir ortamda bulunmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.
“Halimize daha çok şükretmeliyiz”
Alpaslan Kavaklıoğlu son günlerde ülke olarak yoğun bir seferberlik içinde yardım kampanyaları başlattığımız Somali’deki kuraklıkla ilgili de söz ederek Türkiye’nin kaynağı ve olanakları bol bir ülke olduğunu ve bu özellikleri nedeniyle ülkemize ve halimize daha çok şükretmemiz gerektiğini belirtti. Niğde Esnaf Odaları’nın Niğde Valiliği ve Kızılay’la işbirliği içinde başlattığı yardım kampanyasının da çok anlamlı olduğunu ifade eden Kavaklıoğlu, millet olarak duyarlı ve insani değerlere önem veren karakterde olmamızın Somali halkına uzattığı yardım eliyle bir kez daha tescillendiğini söyledi.
“Vatandaşlarla iletişim kanallarımız sonuna kadar açık”
Ömer Selvi ise köy ve belde gezileri vesilesiyle kucaklaştıkları milletin kendilerine ilgisinden çok memnun olduklarını ifade ederek vekillikleri süresince sık sık Niğde turlarına çıkacaklarını belirtti. Vatandaşlarla bir araya gelmekten kaçınmayacaklarını ve vatandaşlarla iletişim kanallarının sonuna dek açık olduğunu sözlerine ekleyen Selvi, “Niğde’ye Niğdeliye olan tutkumuz bizi hizmet etmeye daha çok sevk ediyor” dedi. Afrika’da açlık çekenlere uzatılan yardım ellerine kendilerinin de şahsi katkılar sağladığını belirten Selvi, böyle kara günlerdeki dayanışma ve yardımlaşmanın Türk milletinin en övünç duyulacak özelliği olduğunu da kaydetti.


Editör: TE Bilişim