AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, oldukça yoğun geçen Ramazan ayı programlarının ardından bayram günlerinde de vatandaşlarla iç içe olmaya devam etti. Kavaklıoğlu ve Selvi, kendilerine eşlik eden teşkilat mensupları ile birlikte ilçe ilçe gezdiler, festivallere katıldılar.
Vekiller ilçe ilçe gezdi
İlk gün il merkezinde düzenlenen programlara dahil olan vekiller daha sonra da Bor, Altunhisar ve Çiftlik ilçelerine giderek buradaki partililer ve halkla bayramlaşma programlarına katıldılar. İkinci gün ise Ulukışla ve Çamardı ilçelerinde programlar vardı. Ulukışla’daki bayramlaşmanın ardından vekiller bazı köy ve kasabalara da ziyaretler gerçekleştirdiler.
Vekiller ilçelerdeki bayramlaşmaların yanı sıra, bazı cenazelere katıldılar ayrıca Bayramın üçüncü günü Balcı Köyünde düzenlenen Cücü Festivaline iştirak ettiler. Burada birer konuşma yapan vekiller ayrıca düzenlenen yarışmalarda derece elde edenlere ödüllerini verdiler. Bu yarışmalarda kapsamındaki voleybol turnuvası şampiyonlarına da ödülleri vekiller tarafından verildi.
Ramazan yoğun ama verimliydi
Ramazan ayının yoğun geçmesine rağmen kendiler için çok faydalı ve verimli bir süreç olduğunu ifade eden vekiller, vatandaşların arasında geçen zamanın kendilerine büyük zevk verdiğini kaydettiler. Kavaklıoğlu gezi ve ziyaretlerdeki vatandaşların ilgisinden ve sevgisinden çok memnun olduklarını bunun da kendilerini bu memlekete daha çok hizmet etmeye şevklendiğini belirtti. Vatandaşların sofrasında bulunmanın büyük bir onur olduğunu ifade eden Selvi ise milletvekillikleri boyunca vatandaşla gitmekten hiçbir zaman geri durmayacaklarını da sözlerine ekledi.









Editör: TE Bilişim