AK Parti Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kavaklıoğlu ve Selvi hafta sonunda Altunhisar bölgesinde halkla buluştu.
 
 Keçikalesi, Karakapı, Uluören, Akçaören, Ulukışla, Yakacık, Çömlekçi kasabalarını kapsayan ziyaretlerde adaylar gelecek dönemde de AK Parti iktidarının devam etmesi için vatandaşlardan oy istediler, “İstikrar sürsün Türkiye büyüsün” dediler. Ziyaret edilen her yerde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan adaylar, vatandaşların beklentilerini de dinleme fırsatı buldular.
 
Kavaklıoğlu: “Gönlüm hiçbir zaman bu topraklardan kopmadı”
 
“Halkımızdan icazet, ziyaretlerimizde karşılaştığımız büyüklerimizden de akıl, fikir alıyoruz. Halk için çalışırken halkla istişare etmekten imtina etmiyoruz” diyen Alpaslan Kavaklıoğlu köy ve kasaba ziyaretlerinde halktan oy isterken gelecek dönemde düşündükleri projeleri anlattı, vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları da seçilmeleri halinde çözme gayretinde olacaklarını belirtti. Altunhisar bölgesini kapsayan ziyaretlerde hem vatandaşlarla hasret giderdiklerini hem de isteklerini dinlediklerini sözlerine ekledi.
Alpaslan Kavaklıoğlu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: “Niğdeli vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi, kucaklaşmayı çok istiyoruz. Çünkü bizi siyaset yapmaya iten bu millete hizmet etme sevdasıdır. Daha önce de bürokrasinin çeşitli kademelerinde milletimize hizmet ettim. Artık Allah nasip eder, sizlerde destek verirseniz hizmetlerimizi TBMM çatısında sürdürmek istiyorum. AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin pek çok sorununu çözdük, çözmeye devam ediyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz kasabalara ben çocukluğumda sık sık gelirdim. Buradaki her yerin bende unutulmaz hatıraları var. Memleketimden ayrı olduğumda da gönlüm hiçbir zaman bu topraklardan kopmadı. Buraları iyi tanıyorum, sorunlarına vakıfım. Milletvekili olursam bu sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız”.
 
Ömer Selvi: “Efendi değil hizmetkar olacağız”
 
AK Parti adayı Ömer Selvi de her gittiği köy ve kasabada yaptığı konuşmalarla takdir topladı. Ömer Selvi kendisini ilgiyle dinleyen vatandaşlara “AK Parti iktidarında Türkiye büyük gelişmeler kat etti. AK Parti geçmiş dönemlerin de ihmal ettiği işleri yaptı. Biz de seçilirsek gece gündüz demeden Niğde için çalışacağız. Biz klasik siyasetçi anlayışını taşımıyoruz. Halkı oy deposu olarak görmüyoruz. Halkı yok saymıyoruz. Biz vatandaşımızın emrine amade olmaya geliyoruz. Efendi değil hizmetkâr olacağız. Amacımız milletimizin gönlüne girmek. Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelecek dönemin AK Parti’nin ustalık dönemi olacağını söyledi. Bize ne mutlu ki ustalık döneminde Meclis’te milletimize hizmet etme şansımız var. Sizler de oy verir bizleri oraya gönderirseniz sizlere layık olduğunuz hizmetleri getirmenin derdinde olacağız Bu büyük bir onurdur” diye konuştu.
AK Partili adayların ilçe, belde ve köyleri kapsayan halkla buluşmalarının devam edeceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim