AK Parti Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, 12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarında Niğde il merkezinin yanı sıra ilçe, köy ve kasabalarındaki ziyaret ve temaslarına da ara vermeden devam ediyor.
 
Ziyaret ve temaslarında, vatandaşlarla görüşmelerinde Niğde’nin çözüm bekleyen sorunlarının farkında olduğunu belirten Kavaklıoğlu, artık Niğde’nin mevcut sorunlarına çözüm getirecek ve kalkınma hamlelerine ivme kazandıracak projeleriyle de konuşmaya başladı.
 
Niğde’de ticaret ve sanayicilik yapan esnaf ve girişimcileri ziyaretleri sürdüren Kavaklıoğlu, ziyaretleri esnasında ticari ve sanayi faaliyet yapanların Niğde için büyük önem taşıdığını belirterek 12 Haziran sonrası Niğde’nin gelişiminde onlara büyük görev düşeceğini ifade etti.
 
Niğde’yi marka kent yapacak projeler hazır
 
Kendisinin projeleri arasında özellikle madencilik ve enerji konularının üst sıralarda olduğunu vurgulayan Kavaklıoğlu, Niğde özelinde istihdam artırıcı çalışmalar yapıp işsizliğe çözüm üretmek için bu sektörlere destek verileceğini kaydetti. Niğde’nin önünün açılması için ticaret ve sanayiciye ihtiyaçları olduğunu kaydeden Kavaklıoğlu, sanayici ve ticaretçilerin de sorunlarının çözümünün gayretinde olacaklarının altını çizdi. Ayrıca Niğde’nin bir enerji üssü olması için dev projelere imza atacaklarını kaydeden Kavaklıoğlu, entegre güneş enerjisi üretim tesisleri kurulması için de yoğun mesai harcayacaklarını sözlerine ekledi.
 
Maden kaynaklarındaki potansiyelin Niğde’nin en büyük avantajlarından olduğunu da belirten Kavaklıoğlu, kalsit, krom, altın, demir mamul ve yarı mamul tesisleri ve yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması düşüncelerini de kamuoyuyla paylaştı. Kavaklıoğlu projeleri ile Niğde’yi marka şehirler vizyonunda en üst sıralara getireceğini de belirterek “2023 vizyonu doğrultusunda en kaliteli yatırımlar Niğde’ye yapılacak. Niğde için her şey çok daha güzel olacak. Biz Niğde sevdasıyla yollara düşen hizmet gönüllüleriyiz.
 
Bizi Niğdeliler asıl 13 Haziran’dan itibaren yapacaklarımızla tanıyacaklar” diye konuştu.
 





Editör: TE Bilişim