AK Parti Milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu; “Yapılabilecek işlerin sürdürülebilir olması lazım. İmkânlarımızı iyi görmek, iyi tanımak lazım” dedi. “Fırsatlarımızın, potansiyelimizin önünü açacağız” diyen Kavaklıoğlu; “Başarısız olduğumuz kısımları da tedarik için uğraşacağız” şeklinde konuştu.

 AK Parti 24. Dönem Niğde Milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, köklü bir geçmişe sahip olan ülkemizin en az geçmişi kadar görkemli bir geleceği kurabilecek yetenek ve zenginlikte olduğunun işaretlerinin son 9 yılda yeniden ortaya konulduğunu söyledi.

Kavaklıoğlu, dün Niğde Grand Hotel’de kahvaltılı basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek Niğde’de sürdürülebilir Kalkınma sayfası açacaklarının altını çizdi.

Türkiye’nin tarihsel misyon ve vizyonu ile yoluna devam ettiğine değinen Kavaklıoğlu; “Sayın Başbakan ve AK Parti hükümetleri eşliğinde devam eden Medeniyet yolculuğunu milletimizin her ferdini yeni bir gelecek inşasına katkıda bulunmaya çağıran bir içtenlikle devam ediyor. Ben de her vatandaşımız gibi ülkenin ve milletin refah ve mutluluğu için payına düşen sorumluluğun hakkını vermek şuuruyla yaşayan bir kardeşiniz olarak yeni bir karar verdim” dedi.

Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü olarak sürdürdüğün hizmet yolculuğunu TBMM çatısı altında milletimizin tevdi edeceği milletvekili sıfatıyla devam ettirmek amacıyla sürdürmeye talip olduğunu söyleyen Alpaslan Kavaklıoğlu; “Tasvip ve desteğini almak için milletimizin huzurundayım. Milletimiz izin verirse 12 Haziran 2011 günü ülkemin ve milletimin hizmetinde olmaya Niğdeli bir kardeşiniz olarak devam edeceğim” diye konuştu. borhaber.net

“Kalkınma ve Hükümetin programlarında yer alan bir takım işler var” diyen 24. Dönem Niğde Milletvekili aday adayı Kavaklıoğlu, Hükümet programından alınacak payların bulunduğunu belirterek; “Bunlar fazla da olabilir, az da. Hükümet sağlık, eğitim v.b. konularda ben şunları yapacağım demiştir. Ama biz daha fazlasını yapmak gayretinde olabiliriz” dedi.

Kavaklıoğlu; “Kendi dönemimde Türkiye’nin kurumsal Devlet yapısından Mahalli İdare yapısından ortaya çıkan ihtiyaçların karşılanması yönünde daha fazla hizmet yapabilmenin kesin garantisini veriyorum. Orada hiçbir sıkıntı olmaması yönünde üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Yarım yapılan işlerin programa alınıp bütçesi yeterli gelmeyen işlerin yapılması için hiçbir sıkıntı olmayacağına değinen Alpaslan Kavaklıoğlu; “Fakat benim istediğim bunlar değil. Bunlar ben olmasam da bir şekilde yapılacak işlerdir. Ben daha fazlasını yapmak için geliyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili aday adayı Kavaklıoğlu; “Burada bizim imkan ve kabiliyetlerimiz, fırsatlarımız nelerdir? Onların dökümünü çok iyi çıkartmamız lazım. Yapılabilecek işlerin sürdürülebilir olması lazım. İmkânlarımızı iyi görmek, iyi tanımak lazım” dedi.

“Fırsatlarımızın, potansiyelimizin önünü açacağız. Başarısız olduğumuz kısımları da tedarik için uğraşacağız” diyen 24. Dönem Niğde Milletvekili Kavaklıoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bunlarda herkesin üzerine düşen görevler var. Üniversite, Belediye, Muhtarlar. Mesela kaplıca, sıcak su fırsatları çok önemli şeyler. Ya da Çamardı için yayla turizmi.

Şimdiden büyük potansiyel var. Bu potansiyellerin değerlendirilmesi halinde 20 Yıl sonra Deniz Turizmini geçecek. Ayrıca benim dönemimde Niğde’de birlik ve beraberliği sağlamanın peşinde olacağım.”

Editör: TE Bilişim