Başbakanlık Güvenlik Genel Müdürlüğü görevini yürütürken AK Parti 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Alpaslan Kavaklıoğlu Niğde’yi kapsayan seçim çalışmalarına hızlı başladı.
 
 İl Genel Meclis Üyesi Ferhat Kavaklıoğlu ile birlikte Çamardı ve Ulukışla’da ilçe teşkilatları, kasaba belediye başkanları ve vatandaşlarla buluştu. Çamardı ve Ulukışla’da vatandaşlar ve teşkilat Kavaklıoğlu’na tam destek verirken kendilerinden yeni dönemde beklentilerini de ilettiler.
 
Çamardı ilçesinde Sami Altınkaya ve Ünal Pınar ile Çamardı Belediye Başkan vekili İlhami Erikçi’nin eşlik ettiği ziyarette Öğretmenevinde vatandaşlara kendisini anlatan AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu vatandaşlardan gelen sorulara da cevap verdi. Ardından ilçede halkın içinde bir süre dolaşarak sorunlarını dinledi. Çamardı Belediyesi ve Kaymakamı ziyaret etti.
Ankara ile Niğde arasında kanalların iyi kurulmasının önemine dikkat çeken Kavaklıoğlu; yeni TBMM’de Türkiye için yeni bir dönüşüm süreci başlayacağını vatandaşların teveccühü mümkün olursa da kendisinin de bu yeni dönemde siyasi sorumluluk üstlenmek istediğini söyledi. Rutin peşinde koşmak değil büyük projeler için vatandaşlardan destek isteyen AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu Çamardı’nın kalkınması için birlikte çalışma dileğini de vatandaşlarla paylaştı.
 
Kavaklıoğlu Çamardı’nda büyük işler yapmayı umduklarını sözlerine ekledi. Çamardıların soru ve beklentilerini de dinleyen AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu Çamardı’nın ihtiyacının sürdürülebilir kalkınmadan geçtiğini ifade etti. Çamardılıların üniversite istekleri ve turizm konusunda düşüncelerini ifade etmeleri üzerine ilçedeki turizm potansiyelinin önemli olduğunu ve bu konuda yapılacak çok iş olduğunu belirten AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu potansiyel için tanıtım olması gerektiğini söyledi ve “Tanıtım yatırım çeker” diye ekledi.
 
Ulukışla AK Parti ilçe teşkilatını ziyarette İlçe başkanı Hacı Mehmet Büyüktürkmen ve İl Genel Meclis üyesi Ali Uğurlu’nun karşıladığı AK Parti 24. dönem milletvekili aday adayı Alpaslan Kavaklıoğlu Ulukışla’da da tam destek gördü. AK Parti 24. Dönem Milletvekili Aday Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu’nun Niğde genelindeki ziyaretleri önümüzdeki günlerde de süreceği bildirildi.
 

Editör: TE Bilişim