7 Haziran Seçimlerinin ardından oluşan tablodan sonra CHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinin neticisini Başbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu basın toplantısı ile açıklamıştı. Başbakan Davutoğlu'nun basın toplantısında Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu'da bulundu. 

Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu CHP ile yapılan koalisyon görüşmelerinin ardından görüşlerini belirtti. 


Milletvekili Alpaslan Kavakloğlu açıklamasında;  Sayın  Başbakanımız CHP ile yapılan görüşmelerin neticesini açıkladı. Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun. Bir hükümet ortaklığı gerçekleştirecek zeminin olmadığı yönünde bir kanaat hasıl olmuştur. Ülkemizin kalıcı bir istikrar için tekrar bir milli iradeye başvurma zarureti güçlü ihtimal haline gelmiştir. Yani her zaman olduğu gibi rotayı milletimiz belirleyecektir. Milletimizin belirleyeceği istikamete güveniyoruz. AK Parti olarak sorumluluğumuzu hakkıyla yerine getirdik getirmeye de devam edeceğiz"dedi. 

Kavaklıoğlu; Hakka ve halka hizmet gayesiyle başlatmış olduğumuz, kökleri tarihin derinliğinden beslenen, dalları istikbale uzanan kutlu yürüyüşümüzün 14. yılını tebrik ediyor; bize inanan, güvenen ve dualarını eksik etmeyen milletimize ve 14 yıldır bizimle birlikte yürüyen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum"dedi. 




Editör: TE Bilişim