Yasama dönemi tatilini fırsat bilerek Niğde’de vatandaşlarla buluşan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun çalışmaları hız kesmiyor. Kavaklıoğlu önceki gün tarihi ve meşhur Bor Pazarındaydı. Bor Pazarını ziyaret ederek pazar esnafının ve vatandaşların sorunlarını dinlemek amacıyla gerçekleştirilen program vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Siyasileri daha çok seçim dönemlerinde oy toplamak için karşılarında görmeye alıştıklarını belirten vatandaşlar AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu sadece seçim dönemlerinde değil geçim gününde de aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

“Vatandaşın yanındayız”

Niğde’nin sorunlarını anlamak ve çözüm sağlamak için halkın sesine kulak vermenin gerekliliğine dikkat çeken Kavaklıoğlu, “AK Parti’yi bugünlere taşıyan, milletin gönlünde kalmasını sağlayan vatandaşların sorunları karşısındaki duyarlılığı ve sorunları bir bir çözmesidir. Bizler de her zaman vatandaşlarla iç içeyiz, sorunlarını dinleyip gerekli çabayı var gücümüzle sarf ediyoruz. Millete yakın duruşumuz asla değişmeyecektir. Meclis tatile girdi ancak biz tatil yapmayı değil vatandaşların sorunlarını dinlemeyi tercih ettik. Tek derdimiz Niğde için hizmet üretmektir, hizmet üretirken de halkın içinde olmak vatandaşların beklentileri, talepleri doğrultusunda hizmet üretmek gerekir. Siyasette bize düşen vatandaşların her zaman yanında olmak bire bir görüşerek sıkıntısını dinlemek, derdini çözmek iyi günde acı günde yanında olmaktır. Tarihi Bor Pazarını gezip vatandaşları dinlerken duyduğumuz mutluluk ve gördüğümüz teveccüh bizim millet sevdamızın ürünüdür” dedi.

 

Ziyaretlerde Kavaklıoğlu’na AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun eşlik etti.


 

Editör: TE Bilişim