Yemeğe Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen’in yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, 22. Dönem Milletvekili Mahmut Uğur Çetin, İl Genel Meclis üyeleri Ferhat Kavaklıoğlu, Tevfik Avanoğlu, Sabri Bozdağ ile AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve çok sayıda davetli ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Yemek, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve AK Parti Bor ilçe başkanı Yavuz Ergun’un konuşmaları ile başladı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat yaptığı konuşmada “Bu salona girdiğim zaman 3-0 olacağından emin oldum, bu tablo bana 12 Haziran’da 3-0’ın geleceğini söylüyor. Bor şehri nur şehrine Cenab-ı Allah 3-0 nasip etsin” dedi. Ardından adaylar birer konuşma yaptı.
 
Kavaklıoğlu: “Siyasetçiler gerçek manada milletin hizmetçileridir”
Alpaslan Kavaklıoğlu, Bor İlçe teşkilatına teşekkür ederek başladığı konuşmasında 12 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Niğde için öneminden bahsetti. AK Parti dönemine kadar idarenin milletin elinde olmadığını AK Parti ile milletin gerçek manada temsil edildiğini belirtti. Milletin iradesini engellemek için bazı art niyetli çabalar olduğuna dikkat çeken Kavaklıoğlu, AK Parti’nin hizmetlerinin çok olduğunu ama ihtiyaçların da bitmediğini ifade etti. Kavaklıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “12 Haziran’daki seçim milletimiz için çok önemli. Köy kasaba ziyaretlerinde vatandaşlarımızı dinliyoruz Niğde’nin yeterli hizmeti şimdiye dek alamadığına dair. Hükümetten çok hizmet almak için hükümete çok yakın olmak lazım. Hükümete çok yakın olmak için de bütün milletvekillerinin AK Parti’den olmasında büyük fayda var. Siyaset hizmet için yapılır, siyasetçiler gerçek manada milletin hizmetçileridir. Biz buradan 3 vekil ile çıkarsak Niğde için çok etkili hizmetler getireceğiz. Bu çok önemli. Biz üç arkadaş çok kararlıyız. Yeni dönemde Niğde için çok faydalı işler yapacağımıza eminimiz. Seçildikten sonra her zaman içinizde olacağız, her zaman ulaşılabilir olacağız. Milletin önündeki engelleri kaldıracağız. 12 Haziran sonrası yeni anayasa ile geleceğimiz için, gelecek nesiller için yeni bir Türkiye inşa edeceğiz” diye konuştu.
 
Selvi: “AK Parti büyüdükçe Türkiye büyüsün, Niğde büyüsün”
Ömer Selvi ise konuşmasında istikrar vurgusu yaparak AK Parti’nin devamının Türkiye için öneminin altını çizdi. Selvi şunları söyledi: “Seçimler millet iradesinin can bulduğu, demokrasinin bayramlarıdır. Önümüzde bir seçim var. Bu seçimde AK Parti olarak sloganımız “İstikrar sürsün Türkiye büyüsün”dü. Ben de diyorum ki Türkiye’de istikrarın sağlanması için önce AK Parti’nin istikrarının sağlanması lazım onun için AK Parti teşkilatı büyüsün, AK Parti büyüdükçe Türkiye büyüsün Türkiye büyüdükçe Niğde büyüsün diyorum” dedi.
 
Özegen: “AK Parti sosyal devleti hayata geçirdi”
22. Dönem Milletvekili Erdoğan Özegen ise konuşmasında şunları söyledi: “Bor ilçesi, Niğde’mizin en önemli ilçelerinden birisi. Bugün bu yemekte AK Parti’nin tohumlarının atıldığı günlerde Bor ilçesinde yarın ne olacağı belli olmayan bir siyasi harekete bize destek veren, Erdemliler hareketinde bizim yanımızda olan değerli dostlarımızı aramızda görüyorum. 8,5 yılda AK Parti hizmetinin başarısı için dua eden sessiz kahramanları görüyorum aramızda. Bizim kültürümüz diyor ki “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” diyor. Bu salona gelen dostlarımız bu güzel hitabın muhataplarıdır. AK Parti dönemine bir baktığımızda anayasamızda yazan sosyal devleti nasıl hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Vatandaşı sadaka kültürüne alıştırdınız diyen muhalefet partileri de AK Parti’nin yaptıklarını yapacaklarını söylüyor. Bugün hasret gidermek için de bir fırsat oldu. Bu güzel yemeği tertipleyenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
 
 
Editör: TE Bilişim