AK Parti Milletvekili Aday Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, hız kesmeden Niğdelilerle buluşmaya devam ediyor. Kavaklıoğlu geçtiğimiz günlerde de Bor’da Pazar ve esnafı ziyaret etti.

Halkın sorunlarını da dinleme fırsatı bulduğu ziyaretlerde Kavaklıoğlu neden aday adayı olduğunu ve nasıl bir hizmet anlayışına sahip olacağına dair vatandaşa bilgi verdi, kendisini anlattı. Ziyaretlerinde vatandaşlardan yoğun bir ilgi de gören Kavaklıoğlu, seçildiği takdirde halkın beklentilerinin yeni dönemde gerçekleştirilmesinin yakından takibinde olacağını söyledi.

 “İçinden geldiğim halkın sorunlarını iyi biliyorum”

“İçinden geldiğim halkın sorunlarını çözmek isteği” ben de hizmet hayatımda yeni bir sayfa açmak ve milletvekili aday adayı olmak şeklinde kanaat oluşturdu. Niğde’nin sorunlarını biliyorum, milletimiz teveccüh ederse bu sorunları tüketme derdine düşeceğim” diyen Kavaklıoğlu, “Sadece devlet, hükümet merkezli yatırımlarla yetinmeyeceğiz, hem Niğde hem ulusal ölçekte aynı zamanda çağı yakalamış uygun projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu. Kavaklıoğlu vatandaşlarla buluşmalarında şunları söyledi: “Niğde’nin bir evladıyım, doğup büyüdüğüm memleketimle görevlerim gereği ayrı kalsam da bağımı hiç koparmadım. Sorunlarını yakından biliyorum. 12 Haziran’da milletimiz teveccüh gösterirse, ben de ülkeme, milletime ve bilhassa Niğde’mize, Niğde’mizin kadirşinas insanlarına hizmet etmek istiyorum.

 “Milletimizin yol arkadaşı olmak istiyorum”

Siyasetin sorumluluk almak olduğunu söyleyen Kavaklıoğlu, yeni dönemde kendisinin de sorumluluk almak istediğini, siyaset vesilesiyle hizmet için de 10 yıla yakın zamandır milletten aldığı destekle ülkemize hizmet eden AK Parti’yi seçtiğini ifade etti. Kavaklıoğlu sözlerine şunları ekledi:“Siyaseti millete hizmet aracı olarak görüyorum. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için siyaset yapılması gerektiğini düşünüyorum. Refahın da zenginliklerin de millete eşit biçimde dağıtılması gereklilik olduğu kadar haktır. Siyaset halk için halkla beraber yapılır. Ben siyasette yol arkadaşlığı prensibini önemsiyorum ve milletimizin yol arkadaşı olmak istiyorum”.

Editör: TE Bilişim