Seçim çalışmaları kapsamındaki köy, kasaba gezileri, esnaf ziyaretleri ve halk buluşmalarına ara vermeden devam eden AK Parti milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu’nun önceki günkü durağında Bor ve Bor köyleri vardı. Sabah Başpınar Yurdu tarafından yoksul öğrenciler hayrına açılan kermese katılan ardından Bor Şeker Fabrikası’nı, Bor Emniyeti, Tapu ve Maliye Müdürlüklerini ziyaret eden Kavaklıoğlu, daha sonra da Havuzlu, Gökbez, Kürkçü, Postallı, Kızılkapı, Kılavuz, Karacaören, Halaç ve Kaynarca’yı kapsayan köy gezilerini gerçekleştirdi. Kavaklıoğlu, ayrıca aynı gün Bor ilçesinde hayatını kaybeden bir vatandaşın evine taziye ziyaretini de ihmal etmedi.
 
“Hizmette istikrar, AK Parti yeniden iktidar”
Ziyaret ettiği köy ve kasabalarda Kavaklıoğlu, seçimlere yönelik ziyaretlerde vatandaşlardan destek istemenin yanı sıra bölgenin sorunlarını da inceleme fırsatı buldu. Kavaklıoğlu vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmalarda şu ifadeleri kullandı: “Milletimizin kafasındaki milletvekili algısını sökmeye geliyoruz” diyerek “Artık seçildikten sonra iş bitmeyecek. Milletimiz 12 Haziran’dan sonra da sık sık yanlarında bizi görecek. İyi günlerinde de kötü günlerinde de milletimizin yanında olacağız”.
Reel siyaset yapmakta ve halka ulaşarak onu ikna etmekte zorlanan muhalefetten farklı olarak AK Parti’nin icraatları ve vizyonu ile öne çıktığını ifade eden Kavaklıoğlu, “Muhalefet partilerinden aday olan arkadaşlarımız da çok değerli insanlar ama milletimiz de şunun bilincinde olsun ki, muhalefet milletvekillerinin hizmet anlamında Niğde’ye katacağı bir şey yok. İktidar demek hizmet demektir, istikrar demek hizmet demektir” şeklinde konuştu.
 
“Şimdi destek sizden, yarın hizmet bizden”
Kavaklıoğlu ifadelerini şu şekilde sürdürdü: “AK Parti’nin en büyük gücü son 8 yılda sergilediği performansıdır. O yüzden halkımız yeni projelerimizin gerçekleşebilir olacağına dair haklı bir inanç taşıyor. 12 Haziran sonrasında da toplumsal taleplere ters düşmeden sivil ve özgürlükçü bir anayasaya kavuşacağız ve milletimize daha iyi hizmet için bize engel teşkil eden ayak bağlarından da kurtulmuş olacağız. Niğde özelinde ise kentimizi bir marka şehir yapmak için yol haritamız hazır. Bugün başka şehirlere özeniyoruz, Niğde’ye şu şehirler gibi icraatlar gelse diyoruz. Ancak 12 Haziran sonrası başlatacağımız çalışmalarla Niğde özenilecek bir şehir olacaktır. Bunların seçim vaadi değil birer taahhüt olduğundan halkımız kısa vadede ortaya çıkaracaklarımızdan sonra daha da emin olacaklar. Şimdi destek sizden, yarın hizmet bizden” dedi.

Editör: TE Bilişim