AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Çiftçilere bereketli hasatlar dileyen Kavaklıoğlu, AK Parti döneminde çiftçilerin ülkemizin kalınmasında büyük katkıları olan topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran ve emeği kutsal olan bir kesim olduğunu ifade etti.


Türkiye'nin en büyük gücünün kendi kendine yetecek bir tarımsal üretim potansiyeline sahip olmak olduğunu kaydeden Kavaklıoğlu, AK Parti döneminde Türkiye'yi her alanda büyütürken en başta gelen öncelikleri arasında tarımın da olduğunu söyledi. Tarım ürünleri ihracatımızın oldukça yüksek düzeylere çıktığının da altını çizen Kavaklıoğlu ayrıca Türkiye'nin tarımsal ekonomik büyüklük bakımından 2011 yılında dünyada 11., Avrupa'da 4. sıradayken, şimdi ise dünyada 7. sıraya, Avrupa'da ise 1. sıraya yükseldiğini kaydetti.
 

Niğde’de suda israfı önleyeceğiz

Yürüttükleri çalışmalarla suda israfın önlenmesi için sulamada kapalı sisteme geçilmesi ve yeni göletlerle tarımda verimin ve kalitenin daha da yükselmesi için Niğde’de çok önemli projelerin gerçekleşmesini sağlayacaklarını da vurgulayan Milletvekili Kavaklıoğlu açıklamasını “ülkemizin kalkınmasında önemli rolü olan, nasırlı elleriyle toprağa hayat veren tüm çiftçilerimizin bu anlamlı gününü kutlar, bereketli hasatlar temenni ederim” diyerek tamamladı.

Formun Üstü





Editör: TE Bilişim