12 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Partililer hafta sonunu da boş geçirmedi. Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen’in yanı sıra teşkilat mensupları ve gönüllülerden oluşan AK Partili heyet, Öğleden önce Kızılca ve Çukurkuyu’da tertiplenen mitinglerin ardından Yakacık ve Akçaören yaylalarındaki sıla-i rahim etkinliklerine katıldı. Ardından da Niğde il merkezindeki bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarını ziyaret ettiler.
Ziyaret edilen meslek odaları ise Bakkallar ve Bayiler Odası, Terziler Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kahveciler Odası, Fırıncılar ve Kasaplar Odası ile Marangozlar ve Mobilyacılar Odası’ydı. AK Partililerin akşam programında ise Özbelde’de geniş katılımlı bir miting vardı. Özbeldelilerin yoğun ilgi gösterdiği mitingde adayların yanı sıra Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da büyük beğeni toplayan bir konuşma yaptı.
 
Kavaklıoğlu: “AK Parti’nin rotasını millet belirliyor”
AK Parti’nin rotasını birileri belirlemiyor, siz belirliyorsunuz. Bu nedenle AK Parti kaynağını aldığı millete yönelik politikalar yürütüyor. 12 Haziran’da sizlerden destek isterken aklımızda sadece sizlere hizmet etmek var. AK Parti iktidarı döneminde pek çok hizmet getirildi ama elbette eksikler de olabilir. Ama bu eksikler de tamamlanır, emin olun. İnşallah 12 Haziran sonrasında da AK Parti “hizmet ve proje” siyaseti ile yolunu devam edecek. Ancak 12 Haziran sonrası yeni anayasa projemiz var ki bu gerçekten milletimiz için daha aydınlık günlerin habercisi. Çünkü AK Parti bugüne kadar hizmetlerini, icraatlarını yaparken pek çok ayak bağı ile de uğraştı. AK Parti bunca hizmeti yaparken tüm enerjiyi sadece millete adayamadı. İşte yeni anayasa millete daha çok hizmetin ivme kazanmasını da sağlayacak. Niğde’nin büyümesi için istikrar lazım, bunun için de sizin desteğiniz gerekiyor” diye konuştu.
 
Selvi: “Kara tren türküsü söylerken hızlı trenin keyfini sürer olduk”
Konuşmasına AK Parti’nin 8,5 yıllık karnesinin başarılarla dolu olduğunu belirterek başlayan 2. Sıra adayı Ömer Selvi ise “Kara tren türküsü söylerken hızlı trenin keyfini sürer olduk. Eğitimde ve sağlıktaki durumumuzu, aldığımız mesafeleri hepimiz yaşıyoruz. 8,5 yılda Türkiye ekonomisinin de nerelere geldiği aşikâr. Hükümet, Türkiye’ye çağ atlatan icraatlara imza attı. Ülkedeki değişim ve gelişim her alanda varlığını hissettiriyor. Boşuna “değişimin farkındayız” demedik. Ve AK Parti ne yapıyorsa her şeyi gerçeklik temelinde samimi olarak yapıyor. Örneğin genç bir aday olarak ben AK Parti’nin gençler konusundaki samimiyetini de yakından biliyorum” dedi.
 
Özegen: “Biz söz vermeyiz, yaparız”
22. Dönemde Niğde’ye yaptığı hizmetlerle bilinen Erdoğan Özegen ise vatandaşlara hitaben şunları konuştu: “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. 2002’den önce bu ülkede yaşanan fotoğrafı hatırlayın. Sabahın 5’in de kalkıp SSK hastanelerinde doktor kuyruğuna girdiğimiz günler, cenazelerin bile rehin kaldığı günlerdi. Ama AK Parti geldi, millet iradesi hakim olmaya başladı. Millet hizmetle tanıştı. Biz sizle sadece seçim günü değil geçim günü de beraberdik. 12 Haziran’da bir seçim var. Sizlerden bugün daha güçlü bir destek bekliyoruz. AK Parti iktidarı döneminde Ankara’dan hizmet, rahmet gibi yağıyor. Bu yağan rahmete şemsiye tutmayalım biz de bu rahmetten nasibimizi alalım.








Editör: TE Bilişim