İYİ Partili Niğde Belediye Meclis üyeleri Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e “Madem Şeffaf ve açık bir belediyecilik yapıyorsunuz, belediyeye ait olan kaç dükkânı, arsayı TOKİ kentsel Dönüşüm bölgesinde hak edilen 200 dairenin kaçını ne bedelle ne zaman ve neye göre sattınız. Bu satışlardan elde edilen gelir nedir?” diyerek cevap istediler.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in 31 Mart seçimleri öncesinde ve Belediye Başkanı seçildiği dönemden itibaren şeffaf, dürüst ve açık bir belediyecilik sözü verdiğini hatırlatan Niğde Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri Başkanlık Divanına yanıtlanması üzerine ortak imzalarını da atarak Kasım ayının ilk toplantısında bir önerge verdiler.


Niğde İYİ Partili Belediye Meclis Üyeleri Niğde Belediye Başkanına şu soruları yöneterek cevaplarını istediler: “Belediye Başkanlığı görevine başladıktan sonra meclisin ilk oturumunda şeffaf, açık ve dürüst bir Belediye Başkanlığı yapacağınızı söylediniz. O zaman bugüne kadar Belediye başkanlığı göreviniz sürecinde Belediyeye ait kaç adet dükkan, arsa ve konut satışı yaptınız. Bu satışları hangi usulle yaptınız. Açık teklif, trampa, takas ve kapalı teklif usullerini mi kullandınız.   

Efendibey Mahallesi TOKİ Kentsel Dönüşüm bölgesinde ki belediyeye ait olan 200 daire satış yetkisini daha önceki meclislerde aldınız. Bu dairelerin bugüne kadar kaçını, ne zaman, kime, hangi şarta ve ne kadar sattınız. Bütün bu satışlar sonucunda Belediyenin kasasına ne kadar gelir sağlandı. Madem şeffaf ve dürüst bir belediyecilik yapıyorsunuz, bunlarda tüm şeffaflığı ile cevap veriniz”

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

Editör: TE Bilişim