İyi Parti Niğde İl Başkanı Hakan Tereci, il  ve İlçe yönetimi olarak istifa ettiklerini belirterek, istifa nedenlerinin ise Mümin İnan’ın genel merkez tarafından İyi Parti’den Niğde Belediye Başkanı Adayı gösterilmesi olduğunu  söyledi.

İyi Parti Niğde İl Başkanı Hakan Tereci il ve merkez ilçe İlçe yönetiminden oluşan 150 kişilik yönetim İyi Parti genel merkezine istifalarını sundu.

İyi Parti il Başkanlığından istifa eden Avukat Hakan Tereci yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz tarafından belirlenen İyi Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan’ının adaylığını doğru bulmadığımızdan dolayı ve 1 Aralık tarihinde başlayacak olan aday adaylık sürecinin daha başlamadan 27 Kasım’da Aday olarak açıklanmasını doğru bulmadığımızdan dolayı tüm teşkilat olarak istifa kararı aldık. İyi Parti Niğde İl, merkez ilçe ve disiplin kurlu olarak komple istifa ettik.  Niğde iyi partisinden toplam 150 yönetici olarak istifa ettik. İyi parti olarak daha aday adaylık sürecimiz başlamadan genel merkezimiz tarafından Mümin İnan’ın aday gösterildi. Bizde 150 kişilik yönetim olarak istifamızı genel merkezimize sunduk” dedi.


Diğer yandan İYİ Parti ve CHP Niğde'de ittifak edeceği bilgisi edinildi. Ankara'da her iki parti tarafından yürütülen ittifak görüşmelerinin yapıldığı iller arasında Niğde'nin de bulunduğu bilgisi edinildi. 

 
Editör: TE Bilişim