İYİ Parti Niğde Merkez İlçe başkanlığı için düzenlenen kongrede mevcut başkan Selçuk Demir güven tazeleyerek yeniden Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Niğde Hüdavend Hatun Sosyal tesislerinde düzenlenen İYİ Parti Niğde Merkez ilçe Başkanlığı Kongresinde 2 aday yarıştı.  Erkan Özcan’ın 49 oy aldığı bu tatlı rekabette 10 oy geçersiz sayılırken mevcut Merkez ilçe başkanı Selçuk Demir ise 224 gibi oldukça yüksek bir oy alarak delegeler ve partililer tarafından güven tazelemiş oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede, İdlip ve tüm şehitlerimiz için dualar  okundu.  Toplamda 283 oyun kullanıldığı kongrenin divan başkanlığını İYİ Parti Merkez Danışma Kurulu Üyesi, Niğde Belediyesi Eski başkanı, Niğde eski milletvekili Mümin İnan yaparken Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun’un yanı sıra tüm iyi parti teşkilatları ve üyeleri de hazır bulundular. 

İNAN: BÜYÜDÜKÇE BÜYÜYORUZ

Kongrede konuşma yapan Mümin İnan; “İYİ Parti olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Üye katılım ve vatandaşlarımızın teveccühü gözle görülür derecede artmaya devam ediyor. Bu konuda mücadelemizi sürdürmede de kararlıyız” dedi.

İBRAHİM UZUN: TÜRK MİLLETİNE UMUT OLDUK

Kongrede konuşma yapan bir diğer isim ise İl Başkanı İbrahim Uzun oldu.  Uzun, “İYİ Parti tüm Türkiye’ye ve Türk Milletine adeta umut oldu. Günümüzde esnafın, işçinin, öğrencilerin, ailelerin, her bireyin tüm sorunlarını yakından takip ediyoruz. Yaşanılması nerdeyse oldukça zor bir hal alan bu zamanda geleceğe umutla bakan vatandaşlarımızı refaha ulaştırmaya söz verdik mücadelemizi de sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kongrenin ardından yarışan her iki adayda daha sonra kürsüye çıkarak partililerine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim