Bora Özdemir önceki gün İYİ Parti Gençlik Politikaları  Başkanı Berna Sukas'ın oluru ile ataması gerçekleşti ve görevine resmen başladı.

Özdemir atamasını İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkan Yardımcısı Mehmet Murat Yaprak'ın elinden aldı. Mehmet Murat Yaprak, Bora Özdemir’e hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Özdemir ile yönetiminde yer alacak olan gençlere de çalışmalarında başarılar diledi ve her an yanlarında olacağını, İYİ bir gençliğin yükselişinde önemli, bir o kadarda zor bir görev üstlendiklerini belirti.

GELECEĞE GENÇLER YÖN VERECEK

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun'un ve Mehmet Murat Yaprak'ın  önerisi, İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas'ın oluru ile Gençlik Kolları Niğde İl Başkanlığı’na atanan Bora Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde öğrenimine devam ederken, Niğde’de de tekstil sektöründe ticari faaliyetlerini sürdürüyor.

Atamanın ardından Niğde için önemli gelişmelerin yaşanacağına da değinen Özdemir, “Niğde’de yeni ve farklı bir gençlik yapılanmasına gidiyoruz. Genel merkezimizin ve İl Teşkilatımızınım gözetiminde devam edeceğimiz faaliyetlerimizi kamuoyu ile de paylaşacağız. Geleceğe yön verecek olan gençlerimizi daha donanımsal ve katılımsal yapıya dahil edeceğiz. Gelecek gençlerle güzel ve iyi olacak. Almış olduğumuz görev ve yüklenmiş olduğumuz bu kutsal vazifeyi alnımızın akı ile yürüteceğimizden kimsenin şüphesi yoktur. Bizlerden önce görev tüm teşkilat başkanlarımıza ve emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim