24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Niğde’deki siyasi partilerde Milletvekilliği aday adayı başvuru yoğunluğu yaşanıyor.

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Niğde’de Ak Partiden milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunda şuana kadar 22 kişi Milletvekili Aday adaylığı başvurusunda bulunurken, CHP’de 5 kişi genel merkeze müracaatta bulundu, MHP’de şuana kadar 3 kişi müracaatta etti, İyi Partide ise müracaatlar dün itibariyle başlamış olup şuana kadar resmi olarak kimsenin müracaatta bulunmadığı öğrenildi.

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milletvekilleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ak Partiden  Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Sedat Çağlar, İbrahim Bıçkı, Ahmet Şahin, Yavuz Ergün, Atila Eker, Yaşar Ataç, Fatma Büyükakkaş, İdris Turgut, Ahmet Özmen, Mahmut Uğur, Mahmut Selim Albayrak, Mustafa Doğan Şahiner, Muharrem Selamoğlu, Soner Halisdemir, Mahmut Uğur Çetin, Reyhan Sayın, Selim Gültekin, Alpaslan Düzgün, Deniz Yavuz, Doğan Gündoğdu, Mustafa Doğan Özkul müracaatta bulunurken son müracaatın Çarşamba gününe kadar uzatıldığı  müracaatın Çarşamba günü sona ereceği öğrenildi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili Aday Adaylık müracaatlarının başladığı ve Hakan Er, Hakan Haydar Şentürk ve Alaattin Sonat’ın müracaat MHP Niğde Milletvekilliği aday adaylığı için müracaatta bulundu.

 Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adayı başvurusunda şuana kadar Erhan Adem, Ahmet Oğuz Özmen, Sevgi Özbek, Ramazan Ertan ve Ömer Fethi Gürer  CHP Milletvekilliği Aday Adayı müracaat ederken müracaatlar 8 Mayıs Salı günü sona eriyor.

İyi Partinin Milletvekilliği Aday aday başvuruları dün itibariyle başlamış olup Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi akademisyenlerinden Kemal Mert’in İyi Partiden Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti öğrenildi.



 
Editör: TE Bilişim