İP Genel Başkan Yardımcısı Koç ve beraberindeki heyet Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesini ziyaret ettiler.

 
İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sendika Büro başkanı Yıldırım Koç Seçim çalışmaları için bulunduğu Niğde’de Emek örgütlerinden Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesini ziyaret etti. Sıcak bir sohbet havası içerisinde geçen ziyarette Koç, Şube Başkanı Şaban Özkaymak ’tan Niğde’deki örgütlenme ve işçi hakları konusunda bilgi aldı. Yapılan Toplu İş Sözleşmeleri ve içeriği hakkında elde edilen başarıları duyduğunda çok şaşıran İP Genel Başkan Yardımcısı Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ve ekibini tebrik etti. Koç; “ Anadolu’nun bağrında elde edilen bu başarıları görmek TÜRK-İŞ Genel Başkan Başdanışmanlığı yapan ve ömrünü sendikal faaliyetlere adamış biri olarak beni çok mutlu etti. Ülkemizdeki şartları ve Sendikal örgütlenmenin önündeki kısıtlamaları görünce Belediye-İş Sendikasını tebrik etmek gerekiyor.” Dedi.


 
Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Şaban Özkaymak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İP ekibine önümüzdeki yerel seçimlerde başarı dileklerini sundu. Ziyaret esnasında Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkan Yardımcısı Refik Levent ve Denetim Kurulu Üyesi Ayhan Özdemir’de bulundular.


 
Ziyarette ayrıca İP Sendika Büro üyesi Kamil Dede, İP Niğde Belediye Başkan adayı Z.Cem Yıldırım ve İP Ulukışla İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Karakaya Genel Başkan Yardımcısına eşlik ettiler.



 
 
 
Editör: TE Bilişim