İşçi Partisi üyeleri Çiflik, Ulukışla ve Bor ilçesinde halkı Silivri’deki büyük buluşmaya çağırdı.

  

İP Niğde İl Örgütü Çiftlikten sonra, dün Ulukışla’da bu gün de Borlu  vatandaşları 5 Ağustos’ta yapılacak karar duruşması için Silivri’ye çağırdı.

 

Ulukışla ilçe merkezinde kurulan pazarda vatandaşlara, parti üyeleriyle birlikte, bildiri dağıtan İP Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım;

 

İP Niğde İl Örgütü Ulukışla’dan sonra dün de Bor’lu vatandaşları 5 Ağustos’ta yapılacak karar duruşması için Silivri’ye çağırdı.

 

Bor ilçe merkezinde kurulan pazarda vatandaşlara, parti üyeleriyle birlikte, bildiri dağıtan İP Niğde İl Başkanı Z.Cem Yıldırım;

 

“ Ergenekon davasında kanunsuzluklarla sürdürülen sözde yargılamanın sonuna gelindi. Karar 5 Ağustos’ta açıklanacak. Türk Milleti de kendi hükmünü 5 Ağustos’ta Silivri hapishanesi önünde açıklayacak.

 

2007 yılında başlayan, siyasi parti liderlerinin, milletvekillerinin, gazeteci, yazar, subay ve astsubayların esarete dönüşen tutuklamaları açık ve yanlış anlamaya fırsat vermeyecek ölçüde göstermiştir ki, AKP Hükümeti, ABD güdümünde, kendi muhaliflerinin tutuklanmasını sağlayarak ülkemizi bölünmeye doğru götürmektedir.
 

AKP iktidarı marifetiyle ülkemiz NATO’nun kara kuvvetleri karargahı yapılmış, sınırlarımıza patriotlar yerleştirilmiş, yeni anayasa yapımı sürecinde PKK muhatap alınarak taraf haline getirilmiş, komşu ülke Suriye ile tüm ilişkiler askıya alınmış, Suriye ile olan sınırlarımız tamamen güvensiz hale gelmiştir.         

 

Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında, başkenti Diyarbakır olan ikinci İsrail devletinin kurulmaması için, 

Ankara’da bağımsız, halkçı, devrimci bir hükümet kurmak için bütün vatanseverler, Atatürkçüler, milliyetçi ve devrimciler 5 Ağustos’ta Silivri’ye! 

Ergenekon’dan bir kez daha çıkmak için Türk Bayrağını al, Silivri’ye gel. 

Otobüslerimiz Niğde Belediyesi yanından 4 Ağustos Pazar günü saat 18.00’de hareket edecektir” dedi.

 




 







Editör: TE Bilişim