İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’nin tamamında gezilere başlaması ile parti il, ilçe ve merkez ilçe teşkilatları da kongre süreçlerinin tamamlanmasının ardından çalışmalarına hız verirken Niğde’de de vatandaşın, üreticini, sanayicini, gençleri, çiftçinin ve her kesimden vatandaşın yanında olmaya devam ediyor.

İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun ve Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mümin inan ile beraberindeki heyet, her alanda oldukça zor durumda olan ve üzerine de pandeminin tuz biber olmasıyla kapanmayan yaraları daha çok açılan vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

ÜRETİCİ DERLİ, ESNAF PERİŞAN, VATANDAŞ BUNALMIŞ DURUMDA

Ziyaretlerin devam ettiği şu günlerde vatandaşlar ile birlikte bir araya gelen partililer adına açıklamada bulunan Niğde’de 2 dönem Belediye Başkanlığı, 1 dönemde milletvekilliği yapan Mümin İnan, “Vatandaşlarımıza bir dokunuyor bir ah içitiyoruz. Çiftçiden, üreticiden, sanayiciden, esnaftan, diğer sektörler ve vatandaşların birçok ortak sorunu var. Bunların temelinde ekonomi yer alırken, işsizlik ve geleceğe karşı ümitsizlikte başlarda yer alıyor. İktidarın veyahut temsilcilerinin anlattıkları gibi değil hiçbir şey. Çiftçi bitmiş durumda, üretici umutsuz, esnaf siftah edemiyor, işsizlik hat safhada, vatandaş ise kara kara düşünürken, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ise şimdiden çaresizliğe şahit oluyor. Ülkemizin içinde bulunduğu bu tablodan Niğde’de fazlası ile nasibini alırken, Niğde’ye bugüne kadar vaat edilen onlarca vaadin ve sözün yerine gelmesi ise hayal oldu” dedi.

ÇÖZÜMÜ BELLİ; “TEMELİ VE KÖKLÜ DEĞİŞİM”

Ülkenin ve Niğde’nin bu buhran ve çaresizlikten kurtulmasının tek yolunun, doğru politikalar ile vatandaş odaklı çözüm hamleleri olduğunun altını çizen Mümin İnan; “Yapıcı ve çözümsel her konuda biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Lakin buna kulak tıkayan iktidar temsilcilerinin bunu görmesi gerekiyor. Vatandaş siyasi ve yönetimsel olarak artık köklü ve temelli bir değişim istiyor. İnanıyoruz ki buda oldukça yakın. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesinden çok ötede olanlar da artık bunu farkındalar” dedi.

Editör: TE Bilişim