MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, referandum sonuçlarının, önümüzdeki seçimler açısından değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi.
 
MHP teşkilatı olarak, Türkiye genelinde ve Niğde’de ellerinden geleni yaptıklarını belirten İnan, “Ben milletimize saygı duyuyorum. Biz, MHP olarak Türkiye’nin geleceğinde tehlikeler ve karanlık noktalar gördüğümüz için yürüttüğümüz kampanya süresi içerisinde hayır dedik. Yine doğru bildiklerimizi söylemeye ve dik durmaya devam edeceğiz ”diye konuştu. 
 
Ziyaret sırasında referandum değerlendirmesinde bulunan Milletvekili İnan şunları dedi;“Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandum oylamasının sonuçlarının Niğdelilere ve tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin referandum süresinde yaptığı kampanyalar için tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz. Biz MHP olarak yaptığımız kampanyalarla Türkiye’nin geleceğinde tehlikeler ve karanlık noktalar gördüğümüz için bu kampanya süresi içerisinde hayır dedik. Ve endişelerimizin de ne kadar haklı olduğunu günübirlik tahlillerle öğrenmediğimizi söylemek isterim. MHP önümüzdeki günlerde de toplum tarafından doğru teşhislerin konulmasını sağlayacaktır. Bu yolda MHP olarak tek başımıza kalsak bile doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bu sonucun evet çıkması bunun doğru olduğu anlamına gelmemektedir.
 
DİRENCİMİZİ KAYBETMEYECEĞİZ
 
Biz MHP olarak endişelerimizi ortaya koyduk. Ama bu endişeleri gerçekleştirmemek için MHP olarak ve Türk Milletini sevenlere çağrımız budur; direncimizi kaybetmeyeceğiz. Doğru bildiklerimizi söylemeye ve dik durmaya devam edeceğiz. Kampanya süresinde Sayın Başbakan’ın MHP mensuplarına yönelttiği seçim stratejileri ve hemen seçim akşamında MHP üzerine söylemleri bizim ne kadar haklı olduğumuzu ortaya çıkarmıştır. Türkiye’nin genel yapısının bozulmasında MHP’yi uysal hale getirmek isteyenler asla MHP’den bunu görmeyecekler. MHP ve Türk Milleti’nin düşmanı çok. Bu düşmanlık acımasızca sürmektedir. Millet bizim yanımızda Cenab-ı Allah bizim yanımızda. Biz çalışmalarımıza son hızla devam edeceğiz. Biz evet vereninde hayır vereninde bu milletin insanları olduğunu en aztan ifade ediyoruz. Ülkeyi bölme projelerini yürütenleri bu projelerden hemen vazgeçmeleri konusunda uyarmalıyız. Referandumdan hemen sonra da kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bildiklerimizi halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz.
 
MHP’YE SALDIRILAR SÜRECEKTİR
 
Sayın Genel Başkanımızın açıkladığı gibi Türkiye karanlık koridorlarda bir bilinmeze doğru hızla ilerlemektedir. Bunu halkımıza anlatmak ve göstermekle görevliyiz. Sonuç itibari ile Türkiye ve MHP kaybeden değildir. Evet önde çıkmıştır ama yalnız Hayır oylarının sayısı da yabana atılmayacak kadar çoktur. Referandum çalışmalarında kimse MHP’nin çabalarını boşa çıkarmaya çalışmasın. Hayır oylarının çıkmasında MHP’nin katkısı çok büyüktür. Güneydoğu’da istediklerini gerçekleştiremeyenler bundan sonra MHP’ye saldırılarını sürdüreceklerdir. MHP’yi uysal hale getirmek için MHP’nin iç dinamiklerine bile çomak sokmaya devam edeceklerdir. Bunun için Tüm ülkücülere ve Milliyetçilere uyanık olmalarını söylüyorum. MHP bu ülkenin direnç noktasıdır.”
 
Editör: TE Bilişim